Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Фільтр-пробка для зливного отвору у ванній Tub Shroom

Код товару: 1002270

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пробка TUB SHROOM забезпечить чистоту у Вашій ванній надовго!

Сьогодні наш інтернет-магазин пропонує Вашій увазі такий аксесуар, як пробка для ванної TUB SHROOM. Тепер Ви не тільки можете насолоджуватися водними процедурами у себе вдома, а й подбаєте про чистоту зливного отвору в своїй ванній кімнаті. А все завдяки функціональному виробу під назвою TUB SHROOM.

Установка і експлуатація

Дану пробку необхідно акуратно встановити в отвір для зливу легкими рухами, схожими на вкручування. Після прийняття ванни або душу її варто викрутити і очистити від волосся, яке буде накопичуватися внизу, захищаючи Вашу зливну трубу від засмічення. Використовувати пробку для ванни TUB SHROOM зручно і під час купання тварин, адже вона здатна перешкоджати попаданню в злив і їх вовни. До речі, процедури купання будуть виглядати цілком естетично, адже зібране волосся і шерсть накопичуватимуться внизу, а зверху пробка залишається красивою, чистою і акуратною. Після покупки виріб гарантовано порадує своєю довговічністю, так як виконаний він з якісного матеріалу - силікону.

 

Характеристики Tub Shroom:

  • Матеріал: високоякісний силікон;
  • Параметри: 4 х 5 х 5 см;
  • Колір синій;
  • Вага: 100 г.





Фільтр-пробка для зливного отвору у ванній Tub Shroom
Фільтр-пробка для зливного отвору у ванній Tub Shroom