Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Професійна плойка для волосся BaByllss Wave Envy DT-2021

Код товару: 1000746
Опис

Плойка BaByliss Wаve Envy відноситься до категорії професійного перукарського обладнання. Вона має чудові якісні характеристики, що дозволяють добитися ідеальної укладки без пошкодження структури волосся.

Експлуатаційна характеристика плойки BaByliss Wаve Envy

Плойка для волосся Бебілісс має унікальну конструкцію.

  • Першою її відмінністю від аналогічних моделей є наявність термоізоляційної накладки на нижній частині робочих болванок. Завдяки такому захисту, ви можете починати укладання від самих коренів волосся, не боячись отримати опік шкіри.
  • Другою відмінністю є інноваційний термокерамічний елемент, який моментально розігріває робочий елемент пристрою до обраної вами температури і підтримує таку температуру протягом усього періоду використання з точністю до півградуса.
  • Третьою відмінністю є наявність мікропроцесорного стабілізатора температури, завдяки якому температура робочої поверхні абсолютно однакова у всіх її частинах. Праска не має точок перегріву і не «палить» пасма.

Керамічний нагрівальний елемент створює мінімальне тертя з пасмом і не пошкоджує структуру волосся. Він абсолютно інертний до хімічних засобів, що входять до складу засобів для укладки.

Особливості використання плойки для волосся BaByliss Wаve Envy

Купити плойку для волосся даної моделі – значить подбати про своє здоров'я і красу. Цей прилад набагато безпечніший й ефективніший ніж аналогічні. Створити гарні хвилясті локони можна без особливих турбот. Пристрій підходить для пасом середньої та великої довжини.

Характеристики професійної плойки для волосся:

  • Тип: плойка-щипці;
  • Номінальна потужність: 45W;
  • Живлення: мережа 110-240V / 50-60Hz;
  • Температурний діапазон: 120-200°C;
  • Розміри (Д / Ш / В) 31x6x3.5 см.;
  • Довжина кабеля живлення: 1.5 м.;
  • Вага: 360 г.





Максим ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Брал девушке на подарок, очень довольная
Відповісти
Професійна плойка для волосся BaByllss Wave Envy DT-2021
Професійна плойка для волосся BaByllss Wave Envy DT-2021