Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Професійний секатор для щеплення дерев - прищеплювальний секатор для кущів

Код товару: 1007780

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Забезпечення безпеки для дерев і їх більшого життєвого циклу завжди вимагало відповідного інструментарію, який нечасто зручно було використовувати, особливо недосвідченим людям.

Секатор прищеплювальний «Professional Grafting Tool» відмінно підходить для роботи в домашньому саду і біля квартирного будинку, де проходить багато людей і тварин.

У комплекті йдуть три ножа, здатні обслуговувати дерева, що розрізняються товщиною стовпа: V-подібний, U-подібний, а також омегаобразний. Конструкція є безпечною для застосування майстрами, які займаються регулярно прищепленням дерев. Обов'язково вивчіть інструкцію перед застосуванням ножів, щоб правильно підібрати ніж відповідно до товщини дерева.

Секатор для щеплення дерев є довговічним інструментом, який відлитий з якісного металу і пластика. Леза зроблені зі сталі, що виключає утворення корозії, крихкість в окремих місцях. Кожне лезо має товщину в 0,3 міліметра, а це дозволить зробити щеплення швидко. Зберігання ножів не вимагає особливих зусиль - в комплекті йдуть настановні рамки, що також спрощує заміну лез при необхідності. Ручки секатора не вийде випадково зламати - це вдасться, якщо тільки постаратися спеціально зробити подібне.

Купити прищеплювальний секатор можна вже зараз, якщо потрібно провести профілактичні роботи в саду, не запрошуючи фахівців і не витрачаючи додаткові кошти на оплату послуг професіоналів. Леза досить легко чистити після експлуатації - не потрібно застосовувати спеціальні засоби, досить води і висушити або витерти насухо, щоб наступне використання секатора було таким же легким, як попереднє. Виробник гарантує безпеку і довговічність інструменту при проходженні всіх інструкцій.

Ножиці для щеплення дерев, комплектація:

  • секатор;
  • три ножа (один встановлений в прищеплювальний секатор і два додаткових);
  • запасний барабан.





Професійний секатор для щеплення дерев - прищеплювальний секатор для кущів
Професійний секатор для щеплення дерев - прищеплювальний секатор для кущів