Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Проточний водонагрівач Astur KDR-1534

Код товару: 1000826

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Увага! Температура на виході залежить від температури води на вході і від інтенсивності прокачування води через нагрівач.

Довжина сполучної вставки - 4,5 см.
Довжина шнура (з вилкою) - 42 см.
Діаметр сполучної вставки (по зовнішньому краю) - 2 см.
Висота - 25 см.
Потужність - 3 кВт
220-240 В / 50 Гц
Довжина водовипускноuj патрубка - 21 см.
Розмір коробки (ВхШхГ) - 27х23х11 см.

Проблеми з гарячим водопостачанням для нашої країни не дивина. Постійні сезонні і незаплановані відключення доставляють масу незручностей. Особливо коли на вулиці зима і з крана ллється така крижана вода, що неможливо помити руки або посуд - долоні просто німіють.
Щоб ви більше не стикалися з такою проблемою, рекомендуємо миттєвий водонагрівач купити в Україні через наш інтернет магазин. Завдяки йому ви назавжди зможете забути про необхідність гріти воду для миття в каструлях і чайниках і поливати себе з ковша в крижаній ванні, щоб помитися.
Прилад буде вельми доречний:

  • на кухні та у ванній в квартирі, де постійно відключають гарячу воду,
  • на дачі,
  • в квартирі та будинку, де немає гарячого водопостачання, а тільки холодне.

Функціональність миттєвого проточного водонагрівача

Пристрій є нагрівальним приладом проточного типу, в якому температура рідини регулюється силою потоку: чим вище потужність потоку, тим вище температура. Потужність нагрівального елементу дозволяє всього за 2-3 секунди нагрівати воду до температури 40 - 60 градусів. Кількисть гарячої води: 2-2,5 л/хв. Тобто, вам не доведеться чекати, поки вода прогріється, як тільки ви включите кран, відразу зможете вмитися теплою водою. Висота крану складає 25 см.
Миттєвий водонагрівач може повертатися навколо своєї осі, тому його зручно використовувати як у звичайній одинарній раковині, так і в кухонних раковинах з двома відділеннями.

Дизайн миттєвого проточного водонагрівача

Миттєвий водонагрівач-кран має стильний дизайн і прикрасить ванну кімнату в будь-якому стилі. Так як він виконаний у білому кольорі, то буде добре поєднуватися з сантехнікою, стінами, меблями в будь-якому кольорі.
Виріб виконаний з термостійкого пластику, не схильного до впливу вологи і перепадів температур, появі корозії та іржі, завдяки чому пристрій буде служити вам вірно довгі роки.





Назар ( 2016-10-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Положительное впечатление от использования данного товара, вода нагревается в мгновение!

Відповісти
Проточний водонагрівач Astur KDR-1534
Проточний водонагрівач Astur KDR-1534