Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Парасолька прозора Папуга - купольна парасоля тростина

Код товару: 1007263

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Парасолька - це не тільки необхідна річ, яка захищає нас в негоду, а й аксесуар, за допомогою якого кожна жінка може підкреслити свою індивідуальність і красу.

Стильним доповненням до образу будь-якої жінки може стати прозора купольна парасолька «Папуга»

Прозора купольна парасолька «Папуга» виконує всі функції звичайної парасольки, надійно захищаючи від вітру і дощу, але при цьому виглядає легкою, невагомою і незвичайною, привертаючи увагу оточуючих.

Об'ємний купол парасольки, який виготовлений з полівінілу, надійно закріплений на восьми сталевих спицях, а тому повністю вкриває плечі і тіло, дозволяючи залишатися сухим навіть в самий сильний дощ і відчувати себе захищеним. Великі розміри купола дають можливість поміститися під парасолькою двом людям. Тому, маючи прозору купольну парасольку «Папуга», можна здійснювати прогулянки з подругою або коханою людиною в будь-яку погоду, не боячись намокнути під дощем. Міцний металевий каркас прозорої купольної парасольки «Папуга» витримає найсильніші пориви вітру, а зручна пластикова ручка закругленої форми не доставить дискомфорту при використанні виробу. Парасолю з ручкою у формі тростини легко переносити в закритому вигляді і при необхідності швидко розкривати, використовуючи встановлений напівавтоматичний механізм .

Відмінною рисою прозорої купольної парасольки «Папуга» є її оригінальний дизайн. Купол декорований під ажурну клітку, в якій сидить яскравий папуга. Така парасолька не дозволить залишитися непоміченим навіть у величезному натовпі.

Прозора купольна парасолька «Папуга» вирішить ще одну проблему: більше не потрібно підбирати одяг під аксесуар, ця парасолька буде виглядати гармонійно з будь-якими речами різних відтінків і ідеально підкреслить смак своєї власниці.

Характеристики купольної парасольки:

  • Матеріал купола: полівініл;
  • Управління: механічне;
  • Кількість спиць: 8 шт;
  • Спиці металеві;
  • Довжина парасольки: 81 см;
  • Діаметр парасольки: 85 см;
  • Вага: 350 г.





Парасолька прозора Папуга - купольна парасоля тростина
Парасолька прозора Папуга - купольна парасоля тростина