Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Радіоприймач з ліхтариком акумуляторний KEMAI MD-2811U

Код товару: 1000797
Опис

Для того щоб відпочинок на природі приніс максимум приємних емоцій, необхідно його правильно спланувати і взяти все, що може знадобитися:

  • щоб було тепло,
  • щоб приготувати їжу,
  • щоб поплавати (влітку),
  • щоб освітити місце відпочинку,
  • щоб було весело.

До цього переліку входить досить багато речей. Але можна трохи полегшити собі ношу, взявши з собою радіоприймач з ліхтарем KЕMAI MD-2811U. Цей компактний (17х20х0,7см) і легкий прилад має досить велику потужність, щоб кілька годин поспіль розважати вас музикою і забезпечити відмінне освітлення місцевості.

Функціональні властивості радіоприймача з ліхтарем KЕMAI MD-2811U

Радіоприймач з ліхтарем може приймати радіосигнали в діапазоні від 76.0 до 108.0 МНz. Він також здатний відтворювати музику з зовнішніх цифрових носіїв (флешок), так що ви можете слухати виключно свою улюблену музику. Завдяки наявності USB роз'єму, пристрій можна підключати до мультимедійного плеєра або телефону і використовувати як колонок. Потужність динаміка становить 3Вт.
В якості джерел світла використовуються 24LED лампи, що створюють яскравий світловий промінь і при цьому дуже економно витрачають енергію.
Робота ліхтаря з радіоприймачем забезпечується за рахунок вбудованого акумулятора, заряджаючого від звичайної електромережі.





Радіоприймач з ліхтариком акумуляторний KEMAI MD-2811U
Радіоприймач з ліхтариком акумуляторний KEMAI MD-2811U