Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Радіокерована машинка GK Racer Series BMW X6

Код товару: 1000266

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики GK Racer Series BMW X6 на радіокеруванні:

Тип іграшки: машина
Вік: 6 +
Напрямки руху: вперед / назад, повороти вліво / вправо
Тип управління: радіоуправління
Тип двигуна: електро
Живлення: вбудований акумулятор
Живлення пульта ДУ: 2 x AA
Вага: 175 гр.

Машинка на радіокеруванні відео:

 

Машина на радіоуправлінні GK Racer Series BMW X6, копія реального автомобіля BMW X6, зроблена з хорошого і міцного пластика.

Чудовий стильний дизайн: всі стекла затемнені, імітація бічних дзеркал, на колесах гумові шини. Машина може розвивати швидкість до 15км / ч. Так само в машину вбудовані світлові ефекти (світло задніх і передніх фар). Машина їздить на всі боки, і відмінно підійде для ігор, і кожна гонка буде задоволенням. Машина GK Racer Series BMW X6 зроблена в масштабі 1:28. Розмір моделі 15x6x12 см. Відмінно підійде для дитини від 3х років. Радіус дії від пульта 15 - 45 метрів, живлення 3x1.5V АА, в пульт потрібно 9V.

Радіокерована машина з електричним двигуном проста в експлуатації.

Акумулятор підтримує роботу електродвигуна, заряджається за допомогою електро мережі, такий двигун довговічний. Заряджати машину здатний навіть новачок, просто приєднавши машину до мережі електроживлення. Такий вид двигуна рекомендується новачкам, а також непогано підійде для досвідчених водіїв. Машина підійде для початківців захоплюючого хобі, завдяки простоті в обслуговуванні. Електродвигун має великі плюси у зв'язку з тим, що він не залишає запах і вихлопних газів в процесі роботи, благодоря цьому можна грати прямо в квартирі.

Чудовий подарунок для дитини будь-якого віку.

Якщо ви не знаєте, що подарувати синові / онукові / племіннику і т.д сміливо вибирайте GK Racer Series BMW X6. У цьому віці дитині подобаються іграшки які можна приводити в дію без особистого конакта. Також машина на радіоуправлінні розвиває логіку і координацію у дитини. Радіокерована машина виготовлена з якісних, безпечних матеріалів, ви можете бути впевнені в її надійності. Купуючи машину на радіоуправлінні, не забудьте також купити до неї батарейки, які забезпечують потрібне живлення машині.

Все що потрібно щоб "оживити" машину, це вставити ботарейкі в пульт і поїхали! Дивіться як би ви самі не захопилися їздою на іграшковій "BMW X6", дорослим подобаються іграшки подібного роду. Коли ми були ще дітьми ми могли тільки мріяти про це, тепер пора мрію виконати!





Радіокерована машинка GK Racer Series BMW X6
Радіокерована машинка GK Racer Series BMW X6