Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний гребінець для грумінгу собак і кішок Knot Out

Код товару: 1009550

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Домашній вихованець швидко стає новим членом сім'ї, улюбленцем, турбота про якого доставляє господарям тільки задоволення. Якщо тварина пухнаста, то догляд за її шерстю повинен здійснюватися регулярно. В першу чергу, котів і собак необхідно розчісувати, щоб з вовни не утворювалися ковтуни. Вони не тільки роблять зовнішній вигляд тварини неохайним, але і доставляють їм незручностей та болі.

Особливості гребінця для кішок і собак Knot Out

Для того щоб правильно вичісувати улюблену тварину, необхідно обзавестися спеціальним гребінцем, у якого будуть максимально підходящі зубчики, на кшталт гребінця для кішок і собак Knot Out. Особливість цього аксесуара полягає в тому, що перед нами електрична щітка, що вмикається завдяки одному натисненню на кнопку. Після активації гребінець моментально розплутує всі заплутані волоски. Більш того, Knot Out цілком безпечний для кішок і собак, з його допомогою можна розчесати навіть тварину, що рухається. Його конструкція оснащена спеціальними лопатями, які обертаються і видаляють всі ковтуни. Все це дозволяє щітці Knot Out підтримувати зовнішній вигляд пухнастиків завжди охайним.

Купити гребінець для кішок і собак Knot Out Ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. На нашому сайті представлено багато корисних товарів для дому, побуту та догляду за найнижчими цінами!

 

Характеристики:

  • Матеріал: пластик, гума
  • Живлення: 2 батарейки ААА
  • Довжина виробу: 21 см
  • Вага: 75 г





Універсальний гребінець для грумінгу собак і кішок Knot Out
Універсальний гребінець для грумінгу собак і кішок Knot Out