Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гребінець для волосся Compact Styler матовий

Код товару: 1001722

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кольори в асортименті:

  • червоний
  • світло рожевий
  • темно рожевий
  • фіолетовий
  • гірчичний
  • блакитний

Наявність кольору уточнюйте у менеджера.

Розчісування волосся є невід'ємною процедурою в процесі догляду за собою. Якої б довжини, густоти та структури не було волосся, кожна жінка доглядає за ними, укладає, щоб воно виглядали акуратно і стильно. В останні роки величезною популярністю серед прекрасної статі користуються гребінці Compact Styler. Кожна дівчина задає собі питання, чому саме вони такі хороші, і не може цього зрозуміти, поки сама не стає щасливою володаркою такого шикарного аксесуара для волосся.

Давайте поговоримо про переваги гребінця Compact Style, які закохують у себе кожну жінку відразу ж після першого використання.

По-перше, аксесуар має компактні розміри, завдяки яким гребінець можна носити з собою навіть у найменшій жіночій сумочці. Так, параметри Compact Style складають всього 9 см × 6,8 см × 5 см. По-друге, даний гребінець відрізняється неординарним і симпатичним дизайном, який радує відразу ж, як тільки береш аксесуар в руки. По-третє, використовувати таку красу можна в будь-якому місці і в будь-який момент, де б ви не знаходилися. До речі, гребінець оснащений знімною кришкою, що захищає зубці від механічних пошкоджень і забруднень.

Compact Style підходить для розчісування і сухого, і мокрого волосся, він абсолютно не пошкоджує його структуру завдяки інноваційним унікальним зубцям. Даний гребінець з легкістю справляється з заплутаними волоссям, ідеальна і для густої, і для тонкої шевелюри.

Використовувати можна навіть для дитячого волосся.

До слова, він з легкістю розплутує ковтуни і робить це абсолютно безболісно. Під час розчісування волосся відбувається масаж голови, поліпшується приплив крові до цибулин, що позитивно позначається на стані волосся. Вони стають міцними і густішими.

Ким би Ви не були - володаркою кучерявого і довгого волосся, нарощеного волосся, любителькою перук або навіть афрозачісок, Compact Style Вам підійде і обов'язково підкорить легкістю в застосуванні!





Гребінець для волосся Compact Styler матовий
Гребінець для волосся Compact Styler матовий