Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гребінець Compact Styler текстурний

Код товару: 1001723
Опис

Кольори:

  • фіолетовий
  • сріблястий
  • золотий

Наявність кольору уточнюйте у менеджера.

Здоров'я, сила і краса волосся, залежать від декількох факторів: генетичної схильності, загального стану здоров'я і правильного догляду. Ось про нього ми і поговоримо.

У чому полягає догляд за волоссям? У митті, сушінні, використанні різних косметичних засобів і розчісуванні. Причому розчісування відіграє найважливішу роль, так як дану процедуру ми проводимо по кілька разів на день. І якщо розчісувати волосся неправильно, волосинки будуть пошкоджуватися і ламатися. А вид гребінця, на якому залишилося багато волосся, не може не пригнічувати. І щоб такого з нами не відбувалося, будемо розчісувати правильно!

Найважливішим моментом в розчісуванні волосся є вибір інструменту. Серед величезного асортименту гребінців, які сьогодні є в продажу, важко не розгубитися. Професійні перукарі рекомендують віддати перевагу гребінцям з серії Compact, створеним британським вченим перукарем Шоном Палфі. Особливою популярністю користується модель Compact Styler. Вона універсальна і підходить для всіх типів.

Чим особлива Compact Styler

Секрет Compact Styler складається в незвичайної конструкції зубчиків. Вони зроблені з високоякісної екологічно безпечної гуми. М'яка текстура не пошкоджує структуру волосків, а м'яко і легко розплутує їх. Причому вузлики розплутуються легко як на сухому волоссі, так і на мокрому. Так що попередження перукарів і трихологів, про те що мокре волосся розчісувати не можна, тому що воне легко ламається, тепер безпідставні. Більше не доведеться чекати, поки волосся висохне після миття.
Корпус Compact Styler зроблений з пластика. На особливу увагу заслуговує його дизайн. Дуже оригінально і привабливо. А ще й корисно. Так як закривається спеціальною кришкою, і це захищає зубчики гребінця від забруднення.

Переваги Compact Styler

Отже, можна виділити наступні переваги Compact Styler:

  • Підходить для всіх типів волосся: короткого і довгого, прямого і завитого навіть по африканському типу.
  • Легко розплутує навіть дуже заплутане волосся.
  • Можна застосовувати на сухому і мокрому волоссі.
  • Не ушкоджує структуру волосинок, не ламає і не вириває волосся.

Compact Styler підходить і для домашнього використання, і для використання в перукарнях і салонах.





Сергей ( 2016-10-25 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Жена довольна, надеюсь не врет  :)
Відповісти
Гребінець Compact Styler текстурний
Гребінець Compact Styler текстурний