Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гребінець Salon Elite

Код товару: 1001724
Опис

Кольори в асортименті:

  • зелений корпус, жовта подушечка;
  • світло-фіолетовий корпус, рожева подушечка;
  • фіолетовий корпус, фіолетова подушечка;
  • жовтий корпус, фіолетова подушечка;
  • помаранчевий корпус, жовта подушечка;
  • блакитний корпус, рожева подушечка.

Наявність кольору уточнюйте у менеджера.

Краса волосся для кожного з нас має велике значення. Ми всі турбуємося, коли бачимо, що волосся стало випадати сильніше. Часто це відбувається через неправильний догляд, в якому важливу роль грає розчісування. Багато гребінців ламають і виривають волоски, пошкоджують його структуру і дряпають шкіру. В результаті волосся січеться, рідшає, з'являється лупа. Тому дуже важливо вибрати правильний гребінець.
Рекомендуємо Salon Elite. На сьогоднішній день вона придбала просто величезну популярність в різних країнах світу.

Особливість Salon Elite

Особливість Salon Elite полягає в особливій конструкції зубчиків. Вони дуже гладкі і м'які, тому не пошкоджують структуру волосків і шкіру голови, легко проникають між волосками і розплутують навіть сильно заплутані вузлики.

Головною перевагою Salon Elite є її універсальність. Вона підходить для будь-якого типу волосся: прямого, хвилястого, кучерявого (навіть африканського типу), короткого і довгого. Нею можна розчісувати і нарощене волосся і навіть перуки.

Розчісувати за допомогою Salon Elite можна і сухе, і мокре волосся. Вона так легко і просто ковзає між волосками, що починати розчісування можна прямо від коріння. І не потрібно навіть притримувати пасмо.

За допомогою Salon Elite можна робити масаж голови.

Це дуже корисно, тому що стимулює кровообіг і покращує живлення волосся.

Дизайн Salon Elite також заслуговує захоплення. Корпус зроблений з міцного і легкого пластика. Має спеціальну форму - поверхня, на якій розташовані зубці, кілька вигнута - повторює форму голови.
Гребінець Salon Elite дуже зручний:

  • Компактний і легкий, тому поміщається навіть в невелику жіночу сумочку.
  • Закривається спеціальною кришкою, що захищає зубчики від забруднення.
  • Зручно лягає в долоню.

Salon Elite обожнюють навіть діти

Мами знають, яка це мука - розчесати дитину. Звичайні гребінці смикають волоски і приносять біль. Тому діти часто починають плакати при одному виді гребінця. Особливо страждають дівчинки з довгим волоссям до пояса і нижче.

Salon Elite дуже м'яко й делікатно розплутує волоски. Таке розчісування доставляє масу задоволення. Вам потрібно всього раз розчесати дитину за допомогою Salon Elite і це заняття стане одним з найулюбленіших для спільного проведення часу.