Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Маска распиратор з клапаном видиху 3М VFlex - напівмаска респіратор (3М VFlex 9162 FFP2)

Код товару: 1007739

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Респіратор 3М VFlex 9162Е FFP2 з клапаном видиху - це модель, яка стане надійним протиаерозольним захистом.

Маска вбереже вас від частинок пилу і від рідини, яка не випаровується, з ефективністю до 94%. Подібні распіратори рекомендується застосовувати, коли забруднення повітря досягає до 12 ГДК, тобто при роботі з токсичними речовинами, деревним пилом, вугіллям, під час електрозварювання. Особливість даних респіраторів полягає в тому, що під час виконання будь-якої з перерахованих робіт вони здатні вловлювати частинки рідких аерозолів на основі води і навіть масла.

Насправді сфера застосування, в яких вам би знадобився пропонований распіратор, досить широка. Його можна використовувати в сільському господарстві при обробці землі або врожаю добривами, пестицидами, при обприскуванні саду мінеральними розчинами для дерев. Також дана маска респіратор стане справжньою знахідкою для технічного обслуговування обладнання на його виробництві, а також для працівників, які безпосередньо експлуатують верстати і установки.

Відмінним варіантом респіратор 3м є і для будівельників, адже аксесуар надійно захищає від побутового і будівельного пилу, а також для працівників в сфері переробки деревини або каменеобробки. Всі ми знаємо, що всі перераховані робочі сфери мають підвищений рівень небезпеки для людського здоров'я. Працівникам доводиться працювати в шкідливих умовах. Тому респіратор купити просто необхідно, адже він є запорукою гарного самопочуття і надійним захисником верхніх дихальних шляхів.

Перед нами не звичний одноразовий медичний респіратор, який совається по обличчю і не завжди надійно зафіксований.

Перед нами маска з унікальною формою передньої частини у вигляді піраміди і з ромбовидною вставкою, завдяки яким аксесуар зберігає свою форму за будь-якої вологості і температури.

Більш того, тут є носовий затискач, що забезпечує щільну фіксацію маски і її відмінне прилягання до шкіри. Затиск виготовлений зі сталі та пластмаси і маркований синім кольором, що позначає другий рівень захисту FFP2.

Наявність клапана грає дуже важливу роль, адже завдяки йому експлуатований респіратор ffp2 стає максимально комфортним. По-перше, клапан служить регулятором рівня вологості і температури всередині. По-друге, фільтруючий матеріал не чинить опір диханню, тобто якщо на обличчі маска распіратор ви зможете вдихати і видихати без труднощів, вести діалог з колегами по роботі.

Маса маски становить всього 11 грам, для фіксації використовується еластична гумка, яка в своєму складі не містить латекс, що викликає алергію або подразнення. Даний респіратор з клапаном виготовлений виключно їз якісних матеріалів, таких як пластмаса і сталь (зажим для носа), термоеластопласт (стрічка і мембрана), поліпропілен (фільтр і клапан). Використовувати даний аксесуар можна безперервно до 8 годин. Тільки при цьому необхідно враховувати той факт, що дихання зволожує респіратор і тим самим знижує його ефективність.

Ну а купити респіратор ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Для цього вам необхідно оформити замовлення і наш персонал зв'яжеться з вами для уточнення необхідних деталей. Якщо ви ще не визначилися з вибором або вагаєтеся між декількома позиціями, ви можете звернутися за допомогою до нашого менеджера. Він з радістю вас проконсультує і допоможе зробити правильний вибір, щоб ви залишилися задоволені своєю покупкою. Варто зазначити, що ми працюємо по всій території України, тому доставимо ваше замовлення в будь-яке місто і селище країни найзручнішою транспортною службою для вас.

Товар продається упаковками або розфасовується поштучно в зіп-пакети (з дотриманням запобіжних заходів)





Маска распиратор з клапаном видиху 3М VFlex - напівмаска респіратор (3М VFlex 9162 FFP2)
Маска распиратор з клапаном видиху 3М VFlex - напівмаска респіратор (3М VFlex 9162 FFP2)