Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Розтяжка для взуття Stretch Genie

Код товару: 1000311

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розтягувач взуття відео:

Одним з критеріїв якості шкіряного взуття , нарівні з його дизайном та якістю пошиття, є якість використовуваних матеріалів, а зокрема еластичність шкіряної поверхні . Найчастіше, через індивідуальні особливості будови стопи, нове шкіряне взуття натирає ногу або просто тисне в деяких місцях, тобто доставляє певний дискомфорт.

Цей недолік можна усунути як сумнівними народними методами, набиваючи взуття газетами і поливаючи його одеколоном, або іншою спиртовмісною рідиною, так і використанням спеціальних засобів , завдяки яким можна досягти бажаного результату з найменшим негативним впливом на шкіряне взуття.

На сьогоднішній день найбільш оптимальним засобом є розтяжка для взуття Stretch Genie - розтягувач взуття за доступною ціною.

Даний розтягувач, на відміну від інших своїх аналогів і народних методів, вигідно відрізняється своїм дбайливим ставленням до взуття , а також швидкістю досягнення позитивного результату.

Також існує механічна розтяжка взуття, котру найчастіше використовують взуттєві майстерні з використанням спеціального обладнання. Безперечною перевагою розтягувача Stretch Genie перед цим методом є його невисока вартість і безперервність використання взуття. Тобто для розтяжки в майстерні взуття туди здається в кращому разі на 3 - 4 дні, при використанні Stretch Genie процес розтяжки відбувається безпосередньо у Вас вдома.

Розтягувач взуття Stretch Genie - досить ефективний і простий у повсякденному застосуванні засіб.

Для досягнення потрібного результату його розпилюють всередину взуття і туди ж вставляють спеціальні розпірки, котрі  необхідно тримати до тих пір, поки шкіра не потягнеться в потрібних місцях і взуття не прийме форму Вашої ноги . В особливо важких випадках дану процедуру необхідно буде повторити кілька разів.

Розтягуючи шкіру на взутті, особливо якщо вона тонка, необхідно бути завжди обережним і не поспішати, оскільки шкіра, за своїми фізичними властивостями, схильна до тріскання або розбіжності швів.





Розтяжка для взуття Stretch Genie
Розтяжка для взуття Stretch Genie