Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Трійник розетка з юсб на 4 вилки на ЮСБ порти Power Cube

Код товару: 1007608
Опис

Сучасна людина - це особистість, яку складно уявити без різних гаджетів і корисних аксесуарів. Навіть люди похилого віку можуть швидко освоїти новинки техніки, користуються ними нарівні з молоддю. Але вся техніка має потребу в регулярному заряджанні, тому багато хто з нас часто стикаються з відсутністю вільних розеток. Особливо коли всі члени сім'ї вдома і кожному необхідно підзарядити то смартфон, то планшет, то ліхтарик.

Саме тому сьогодні ми хочемо представити вашій увазі аксесуар, який спростить життя будь-якої родини - мережевий розгалужувач 5 розеток power cube. Насправді, такий виріб, як трійник, вже давно широко використовується. Він виручає, коли необхідно підключити одночасно до електричної мережі відразу багато приладів, а розеток не вистачає. Так ось пропонована нами розетка з ЮСБ за принципом дії дуже схожа все на той же трійник в розетку, але має свої особливості.

Електричний трійник в розетку має стильне оформлення - форма куба підійде під інтер'єр будь-якого стилю. В чому ж іще його переваги?

Дана розетка ЮСБ має незвичну форму, по її боках можна нарахувати цілих 5 розеток. Тут також є штепсель для включення в електричну мережу і потужні ЮСБ порти. Дизайн виробу радує не тільки продуманістю технічних характеристик, а й сучасним зовнішнім виглядом. Такий лаконічний і стильний вигляд аксесуара відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати, як житлової, так і офісної. А ще ця ЮСБ розетка буде непомітною для погляду, так як має класичне забарвлення.

Використовувати розгалужувач розетку можна не тільки для підзарядки техніки, але і в якості подовжувача. Напевно, багато хто з нас не раз вже стикалися з тим, що комфортне розташування того чи іншого приладу відмінно поєднується з розетками. Часто буває так, що холодильник або телевізор доводиться розміщувати на пристойній відстані від доступу до електричної мережі. І шнур техніки, як правило, не дістає до розетки. У таких випадках і приходять на допомогу подовжувачі. І пропонований нами варіант - трійник електричний - також підійде для подібних цілей.

Модель allocacoc powercube має компактні параметри. Її розміри становлять усього 8 см × 8 см × 12см. Виготовлений аксесуар з міцних і довговічних матеріалів, таких як пластик і метал. Вага виробу - всього 250 грам. Якщо ви подорожуєте або зібралися у відрядження, і поза домом вам знадобиться одночасно зарядити кілька гаджетів, візьміть з собою даний розгалужувач. При наявності такого аксесуара вам не доведеться хвилюватися про кількість розеток в номері, і про те, чи буде достатньо його всім членам вашої сім'ї.

Ну а купити розетку з ЮСБ ви можете в нашому інтернет-магазині вже сьогодні. На нашому сайті ви можете знайти багато корисних аксесуарів за найнижчими цінами в Україні. Оформляйте замовлення, і ми доставимо вам його найзручнішим способом, як у великий мегаполіс, так і в невелике селище. Де б ви не жили, ви можете придбати і користуватися різними сучасними аксесуарами для дому та техніки.

Power Cube USB трійник в розетку, основні характеристики:

  • Розміри: 8х8х12 см;
  • Матеріал: метал, пластик;
  • Вага: 250 г.

Розгалужувач Power Cube, комплектація:

  • Мережевий розгалужувач куб
  • Інструкція (англ.)
  • Картонна упаковка





Трійник розетка з юсб на 4 вилки на ЮСБ порти Power Cube
Трійник розетка з юсб на 4 вилки на ЮСБ порти Power Cube