Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Решітка для гриля і барбекю з нержавіючої сталі 21.5х19 см.

Код товару: 1001982

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пікнік у вузькому сімейному колі, біля вогнища, на якому присмажуються соковиті ковбаски, курячі крильця або м'ясо, поширюючи неперевершений аромат і з шипінням падають в полум'я крапельки жиру. Як ще краще можна провести вихідний? Приготована на багатті їжа не зрівнятися за смаком навіть з кращими стравами найдорожчих ресторанів. Тому що готуєте її Ви. І готуєте з душею. Адже робите її для своїх найрідніших і улюблених людей. Тут Ви кращий шеф-кухар. І Вам, безумовно, потрібні кращі інструменти, з якими процес приготування страви буде приносити тільки задоволення.

Представлена на нашому сайті решітка для гриля - ідеальний варіант для сімейного пікніка. Вона має невеликі розміри (21,5х19см), тому її легко транспортувати, вона не займає багато місця. Її можна навіть помістити в звичайний пластиковий пакет і спокійно нести вулицею.

Компактна решітка для гриля - міцний і надійний інструмент

Решітка для гриля зроблена з міцного жаростійкого металу. Вона не розжарюється і не деформується, навіть якщо довго знаходиться на відкритому полум'ї. Кришка решітки фіксується спеціальним металевим кільцем, тому їжу можна вільно перевертати, тримаючи за зручну дерев'яну ручку.

Решітка легко миється. Якщо залишки їжі змити важко, ви можете замочити її в ємності з миючим засобом, не побоюючись, що виникне іржа.

 

Характеристики:

  • Матеріал: метал;
  • Матеріал ручки: дерево;
  • Параметри: 21.5х19 см;
  • Довжина: 39.5 см.





Решітка для гриля і барбекю з нержавіючої сталі 21.5х19 см.
Решітка для гриля і барбекю з нержавіючої сталі 21.5х19 см.