Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Робот конструктор на сонячній батареї Robot Solar 3 в 1

Код товару: 1000937

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Те, що діти найбільше люблять інтерактивні іграшки, які можуть самостійно рухатися, - незаперечний факт. Але батькам покупка таких виробів доставляє деякі проблеми, тому що крім грошей, витрачених на сам виріб, потрібно постійно розщедрюватися на батарейки. А вони зараз коштують не дешево.
Нарешті на вітчизняному ринку з'явилася іграшка конструктор на сонячній батареї. Для її роботи потрібне просто світло, а воно доступний повсюдно. Такої батарейки вистачає на 2 роки, при щоденному використанні.

Чим особливий робот-конструктор на сонячній батареї

Конструктор трансформер на сонячній батареї - дуже цікава іграшка для хлопчика віком від трьох років:

  1. по-перше, він може приймати три різні форми: робот, танк і скорпіон,
  2. по-друге, він може сам пересуватися по поверхні (підлозі, столу).

Конструктор на сонячній батареї має чудовий дизайн, створений за мотивами найзнаменитіших фільмів про роботів. Будь-який хлопчисько, звісно, прийде в захват від такого чуда.
Але найголовніше, що виріб є ще й розвиваючою грою. Робот продається в розібраному вигляді (складається з 70 частин) і щоб отримати готову іграшку, дитині потрібно буде скласти його згідно з наявною інструкцією. А таке заняття розвиває увагу, логіку, посидючість. Збірка виробц здійснюється за допомогою викрутки, що привчає дитину до роботи з інструментом.

Якісна характеристика робота-конструктора на сонячній батареї

Робот конструктор на сонячній батареї виготовлений з міцного пластику, що не містить шкідливих для здоров'я людини хімічних елементів, тому ви можете абсолютно спокійно давати його дитині. Сонячна батарея також є абсолютно екологічно безпечним джерелом енергії, на відміну від батарейок, що містять свинець і небезпечні для навколишнього середовища кислоти.





Робот конструктор на сонячній батареї Robot Solar 3 в 1
Робот конструктор на сонячній батареї Robot Solar 3 в 1