Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Робот пилосос Яробот (Яrobo)

Код товару: 1000537

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Коротка характеристика: 

Час зарядки: 4-5 годин 

Час роботи: 45-60 хвилин 

Потужність акумулятора: 1700 мА 

Місткість пилозбірника: 0.25л 

Розмір блоку: ¢ 34 х 9 см

Розумний робот -пилосос!

Пилососити простим пилососом не люблять більшість господинь, адже процес цей галасливий, забирає багато часу, та й незручно, тому що доводиться тягати за шлангом сам прилад. Новий розумний робот пилосос Яrobo пропилососить замість людини, причому стежити або управляти його роботою не потрібно, він самостійний! Розмір його маленький, корпус округлий, дизайн симпатичний. Виглядає він просто як невеликий диск. Даний робот пилосос звільнить господиню будинку він неприємної процедури і пропилососить всю площу будинку сам, навіть якщо будинок не маленький. Він зробить підлогу максимально чистою.

Робота робота пилососа.

Маленький робот -пилосос Яробот виконує велику роботу, він очищує різні поверхні, від гладкої підлоги до килимів з невеликим ворсом. Йому підвладні дерев'яні, бетонні і плиткові підлоги, з них він знімає весь бруд, всмоктуючи в себе. До речі, в роботові пилозбірник багаторазовий, а значить, не потрібні одноразові мішки! Сам пилозбірник має об'єм в 25 мл. Головка у робота особлива, вона розпізнає тип підлоги і відразу адаптується до нього, тому переходи від килима до гладкої поверхні підлоги для нього будуть не складні. Ворс від килима на головку тут не намотується, завдяки спеціальній системі. Від однієї зарядки для робота пилососа вистачить приблизно на годину роботи, за цей час він очистить велику площу. Тут площа кімнати вибирається і встановлюється. На максимальному значенні вона досягає більш 25м квадратних, тоді час очищення буде близько години, а кімнату в десять - п'ятнадцять метрів квадратних робот пропилососить повністю за півгодини! Не варто боятися, що робот вріжеться в стіну. Його датчики бачать перешкоди, і реагують на них зупинкою і розворотом машини. Перешкоди можна задавати самостійно, щоб робот точно нікуди не втрапив.

Даного робота пилососа купити за доступну ціну в магазині з доставкою легко.

Варто звернутися в компанію СамеТо і у вас з'явиться маленький помічник по дому, з яким прибирання прискориться і спроститься, а звільнений завдяки йому час можна витратити на спілкування з близькими.





Робот пилосос Яробот (Яrobo)
Робот пилосос Яробот (Яrobo)