Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Універсальні накладні ролики на взуття Flashing roller

Код товару: 1007791

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У дитинстві досить швидко проходить зростання, тому покупка роликів для дитини стає проблемою через те, що він просто швидко з них виросте. Саме для вирішення подібних проблем і розроблені ролики на кросівки «Flashing roller».

Основою конструкції є міцна пластикова рама, яку можна налаштувати по ширині, щоб підходило під будь-який тип взуття, використовуваної дитиною. До того ж колеса розташовані не посередині, як в звичайних роликах. Вони встановлені з боків, що дозволяє підстрахувати ще недосвідчену людину, яка тільки вчиться кататися на роликах. Принцип схожий на той, що застосовується в велосипедах з додатковими колесами.

Поліуретанові колеса витримують будь-які навантаження - потрібно лише вибирати рівну поверхню для катання. Шпори ролики використовують ремінь з металевим гачком для фіксації конструкції на одному місці. До того ж катання на подібних роликах буде не тільки цікавим для дитини, але і видовищним для всіх інших - кожна пара оснащена світлодіодами, які починають переливатися різними кольорами під час руху. Особливо гостро це виглядає в темряві, коли на вулиці ще не включені ліхтарі, але вже сонце майже зайшло.

Ролики, які одягаються на взуття, є безпечними і з тієї причини, що інші учасники руху здатні побачити власника під час катання в темний час доби. Рекомендується використовувати ролики далеко від доріг - майданчиків, де є асфальт, якого досить багато. При зміні взуття досить просто зняти самі ролики і потім їх підлаштувати під нову пару замість того, щоб купувати повністю нові ролики. Такі знімні ролики на взуття можна також взяти з собою - вони легко поміщаються в сумку або пакет. 

Ролики на черевики йдуть в комплекті з шестигранними ключами, якими можна регулювати і фіксувати конструкцію на нозі. Виробник використав досить міцний і безпечний пластик, який прослужить кілька сезонів, а за них дитина встигне вирости, але не з роликів. Після даних роликів можна переходити на традиційні моделі, де потрібно тримати рівновагу. Дана модель відмінно підготує до катання на стандартних роликах, виключаючи падіння і синці. Зелений колір конструкції є нейтральним, тому не буде жодних проблем з тим, щоб подарувати ролики будь-якій дитині.

Купити ролики на п'яту можна набагато дешевше, ніж традиційні моделі, які передбачають повне перевзування. Виробник гарантує безпеку експлуатації при правильній фіксації. Вам залишиться тільки знайти місце, де можна використовувати ролики регулярно в теплу пору року. Фізичний розвиток дитини залежить тільки від вас, тому вчіть тримати його рівновагу. Він навчиться також бути креативним при катанні, адже дороги у нас далеко не ідеальні, і не скрізь можна проїхати нормально на роликах. Конструкція витримає легкі стрибки.

Ролики на черевики Flashing roller, характеристики:

  • Матеріал: пластик, поліуретан (PU).
  • Розмір: регульований.
  • Підшипники: ABEC-7.
  • Призначення: для спорту і розваг.

Ролики на взуття, комплектація:

  • Ролики: 2 шт.
  • Шестигранний ключ: 2 шт.
  • Упаковка - картонна коробка





Універсальні накладні ролики на взуття Flashing roller
Універсальні накладні ролики на взуття Flashing roller