Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ручний візок господарський на коліщатках (тачка - кравчучка)

Код товару: 1007958

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Візок на коліщатках - ідеальний спосіб переміщати вантажі з солідною вагою без надмірних витрат сил

Господарський візок дуже корисний в тривалих поїздках, при транспортуванні і зберіганні різних продуктів, купівлі продовольчих та інших товарів. Кравчучка з сумкою часто виручає дачників, які шукають спосіб швидко перевезти плоди своєї праці в міські квартири. Купити візок господарський - значить забезпечити транспортування багатьох речей, незалежно від їх призначення.

Відмінні риси візки-перевізника

Завдяки потрійним колесам, дане пристосування можна ефективно використовувати навіть за умови абсолютного бездоріжжя. Також модель може використовуватися як візок для ступенів. Колеса з легкістю переміщаються по нерівним, горбистим поверхням. А оптимальна висота від коліс до верху ручки дозволяє пересуватися з тачкою, не згинаючись. При цьому навантаження на хребет мінімальна - користувач не відчує дискомфорту і втоми навіть при сильній завантаженості кравчучки.

Виробник потурбувався про те, щоб при зупинці візок на колесах фіксувався і не падав навіть при присутності незручного вантажу. Стільчик виробу дозволяє сісти і відпочити.

Даний візок для сумок має зручний розмір в області нижньої платформи. Ручки відрізняються наявністю трьох перекладин. Ця особливість конструкції гарантує максимальний термін експлуатації - адже відомо, що при транспортуванні речей з великою вагою на ручку припадає істотне навантаження.

Якщо Вам потрібно купити візок для продуктів, обов'язково зверніть увагу на модель №2, представлену на даній сторінці нашого сайту. Вона не тільки спростить ваше життя, а й стане незамінною помічницею у багатьох випадках. При всій своїй ефективності і вантажопідйомності, візок ручний відрізняється компактністю - її зручно перевозити в машині або громадському транспорті, а для зберігання не потрібно спеціальне приміщення.

Візок "кравчучка", характеристики:

  • Розміри (детальніше див. фото)
    • Сидіння стільця: 25х25 см
    • Висота тачки (загальна): 97 см
    • Висота стільчика (від підлоги до сидіння): 40 см
    • Сумка: 50х20х30 см (об'єм ~ 30 л)
  • Матеріали виготовлення:
    • Каркас: сталь
    • Сумка: поліестер (Оксфорд)
    • Колеса: пластик
  • Вага: 2.4 кг





Ручний візок господарський на коліщатках (тачка - кравчучка)
Ручний візок господарський на коліщатках (тачка - кравчучка)