Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ручний автомобільний пилосос - компресор «Авто-макс»

Код товару: 1000287
Опис

Розмір пристрою: 39х9.5х17 см.
Продуктивність: 12л/хв.

Ручний автомобільний міні пилосос - компресор «Авто-макс» - незамінний аксесуар для будь-якого автомобіля.

Це не тільки відмінне рішення для вашого автомобіля, але і гідний подарунок для ваших близьких
Дана новинка техніки набуває все більший і більший попит з кожним днем. І це не просто так. Адже автомобільний міні - пилосос завжди незамінна річ для авто. Тепер же пристрій став ще більш багатофункціональним, оскільки він виконує ще й функцію компресора. Нарешті вам не доведеться брати з собою в дорогу безліч автомобільних аксесуарів, оскільки міні - пилосос не тільки очистить ваш автомобіль а й накачає колеса.

Не завжди є час і кошти на дороге прибирання вашого салону. З міні-пристроєм "Авто-макс" і ця проблема більше не буде для вас актуальною. "Авто-макс" забезпечить прибирання салону вашого автомобіля на найвищому рівні і значно заощадить час і кошти. Міні-пилосос може проникати навіть у важкодоступні місця, завдяки своїй компактності і довгому проводу. За лічені хвилини ваш автомобіль придбає вигляд самого доглянутого, ніби ви щойно забрали його з автомийки. Завдяки своїй потужності, автомобільний пилосос "Авто-макс" допомагає впоратися навіть з самими забрудненими ділянками в вашому автомобілі.

"Авто-макс" дуже практичний, оскільки він є не тільки міні - пилососом, а й виконує функцію компресора, що особливо актуально в дорозі.

Він не тільки може швидко накачати ваші колеса, але і багато інших речей. Завдяки безлічі насадок, передбачених у комплекті пилососа - компресора, ви зможете накачати надувний матрац, гумовий човен або м'яч. Це значно економить місце у вашому багажнику, оскільки замість безлічі насосів і чистячих приладів вам достатньо взяти з собою тільки один прилад. Виробники передбачили це і спеціально зробили міні пилосос-компресор дуже компактним і багатофункціональним.

З новим автомобільним помічником "Авто-макс" зібрати все сміття в салоні вашого автомобіля або накачати колеса більше не буде для вас проблемою!





Ручний автомобільний пилосос - компресор «Авто-макс»
Ручний автомобільний пилосос - компресор «Авто-макс»