Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний масажер для тіла Чарівна долоня

Код товару: 1000853

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Техніка амма-масажу, що зародилася в Японії багато століть тому, сьогодні популярна у всьому світі. Вона заснована на впливі на енергетичні потоки людини за допомогою дуже легких дотиків до шкіри. Такі дотики викликають не тільки неймовірно приємні відчуття, вони провокують приплив крові до місця дії і загальне посилення кровотоку по всьому організму. В результаті поліпшується обмін речовин, органи насичуються киснем. Дія такого масажу відчувається відразу ж. Вже після перших дотиків ви відчуваєте себе чудово.
Для того щоб відчути дію такого масажу не потрібно відвідувати масажний салон. Потрібно просто купити масажер для тіла «Долоня».

Конструкція масажера для тіла «Долоня»

Пристрій масажера для тіла «Долоня» досить простий. Він складається зі зручної невеликої ручки і металевих струн з краплевидними кінцями. Струни розташовані віялом і мають різну довжину, забезпечуючи масаж відразу великої ділянки тіла.

Масажер для тіла «Долоня» дуже простий у використанні. Потрібно розташуватися якомога зручніше, щоб ви могли розслабитися і вам ніхто не заважав, взяти масажер в руку і водити по певній ділянці тіла вперед-назад протягом декількох хвилин. Краплеподібні наконечники впливають на біологічно активні точки, активізуючи енергетичні потоки. Посилюється кров'яний потік, покращується дихання шкіри, підвищується тонус судин. Ефект від такої процедури наступний:

  • напружені м'язи розслабляються,
  • проходять больові відчуття,
  • поліпшується загальне самопочуття,
  • поліпшується настрій.

Масажер допоможе позбутися головного болю, болю в плечах і шиї, попереку, ногах, руках.
Масажер для тіла «Долоня» підходить для ранкового і вечірнього використання. Вранці він забезпечить комфортне пробудження, приплив бадьорості і чудовий настрій на весь день, а ввечері допоможе розслабитися і забути про всі тривоги, подарує стан спокою й умиротворення.





люда ( 2016-07-10 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
товар понравился, качественно сделан! уже пользуюсь. спасибо
Відповісти
Ручний масажер для тіла Чарівна долоня
Ручний масажер для тіла Чарівна долоня