Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ручний вібромасажер для спини і тіла «Акула»

Код товару: 1000326

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики інфрачервоного вібромасажера Акула:

живлення: 220V-240V;
частота: 50Hz/60Hz;
потужність: 30W.

Занадто багато коштів іде на послуги масажиста? Тоді варто задуматися про те, щоб купити ручний вібромасажер для тіла Акула, оснащений інфрачервоним генератором іонів, який відмінно замінить Вам дорогий масаж, поправить здоров'я і в той же час позбавить Вас від цілого ряду проблем.
Ручний масажер можна використовувати для здійснення масажу спини, стегон, шиї та живота.
Масажер Акула оснащений двома швидкостями масажу і має три насадки для масажу. За допомогою насадок можна змінювати відчуття і характер масажу. Крім того, в масажер вбудована інфрачервона лампа, за допомогою якої посилюється ефективність масажу, поліпшується кровообіг у ділянках, які масажує пристрій, лімфовідтік приводиться в порядок, а також прискорюється розщеплення відкладень сольових і жирових.
Найбільш ефективним є використання Акули в режимі вібрації в процесі лікування захворювання варикозу і набряків. У процесі застосування масажера здійснюється видалення підшкірного шару целюліту і «апельсинової корки». Завдяки дії масажера на жирові тканини згоряють жири, можна підвищити працездатність м'язових тканин після фізичного навантаження, зняти втому і м'язовий біль.

Ручний вібромасажер Акула є універсальним пристроєм.

Інтенсивний масаж може бути застосований в якості ефективного засобу в боротьбі із захворюваннями хребта, в боротьбі з жировими відкладеннями і целюлітом. Достатньо всього 10 хвилин регулярного щоденного масажу, щоб стати більш здоровим, щоб позбутися від настирливого болю в області спини і шиї, нормалізувати свій сон. Щоденне застосування ручного вібромасажера Акула дасть Вам можливість зробити Вашу фігуру стрункішою та привабливішою.
Масажер Акула оснащений двома швидкостями - меншу швидкість варто застосовувати, щоб розігріти м'язові тканини і акуратно помасажувати шию і живіт. За допомогою високочастотної вібрації розбивається шар жиру, який в перебігу наступного часу виводиться з людського організму.

У комплекті з ручним масажером Акула є 3 змінні насадки.

Застосовуючи антицелюлітну насадку, можна результативно боротися з целюлітом і прибрати зайві сантиметри.
За допомогою точкової насадки, можна легко зафіксувати масажер в потрібному місці і здійснити точковий масаж.
Завдяки універсальній насадці, що має округлу форму, можна без проблем помасажувати всю спину.





Ручний вібромасажер для спини і тіла «Акула»
Ручний вібромасажер для спини і тіла «Акула»