Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Портативний ручний масажер для тіла Tiger (Тигр)

Код товару: 1000045

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики масажера Tiger (Тигр):

  • Потужність: 60Вт.
  • Живлення: 220-240 В / 50 Гц.
  • Два режиму массажу:
    • 1. Легкий.
    • 2. Інтенсивний.

Уявіть, яке це - повертатися додому після роботи, і відразу ж отримувати сеанс розслабляючого масажу. Для того щоб це стало реальністю, можна або поселити вдома живого масажиста або ж купити антицелюлітний вібромасажер Tiger. Причому останній ні в чому не поступається реальному масажисту. За допомогою цього приладу ви зможете зробити масаж будь-якої частини тіла не тільки собі, але і своїм рідним і близьким. Це надзвичайно функціональна річ, розрахована на роботу в двох режимах - інтенсивному та легкому.

Спектр впливу, яким володіє рішуче кожен антицелюлітний вібромасажер Tiger, дуже широкий.

Він допомагає остаточно позбутися целюліту, усунути жирові відкладення на всіх ділянках тіла, навіть дуже складних в плані руйнування жирових відкладень. Під час інтенсивного масажу поліпшується загальний і місцевий кровообіг, тканини живляться і очищуються у зв'язку з поліпшенням обміну речовин. Також поліпшується стан шкірних покривів, шкіра підтягується, прибираються дрібні рубці, поліпшується її колір.
Антицелюлітний вібромасажер Tiger відмінно зміцнює суглоби, дійсно швидко розслабляє м'язи. За рахунок глибокого цілеспрямованого впливу, масажер відновлює роботу нервових закінчень і має ефект Акупунктурного масажу, якщо його використовувати для масажу ніг і ступень. Крім того, він ефективний при лікуванні варикозного розширення вен. Прилад комплектується двома різними по впливу насадками, тому з його допомогою можна масажувати всі частини тіла в домашніх умовах. З його придбанням ви можете повертатися додому після самого важкого трудового дня в очікуванні приємного розслабляючого масажу і отримувати його!
 





Павел ( 2017-06-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
спасибо,очень помог перед пляжным сезоном.
Відповісти
Портативний ручний масажер для тіла Tiger (Тигр)
Портативний ручний масажер для тіла Tiger (Тигр)