Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ручний світлодіодний ліхтар TD -6000 (потужність 15 Вт)

Код товару: 1000375

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Світлодіодні ліхтарі стають все більш поширеними і популярними. Вони практично витіснили з ринку ліхтарі з лампами розжарювання. І це не дивно, адже світлодіодний ліхтар, на відміну від звичайного, випромінює дуже яскраве, схоже на денне, світло, але при цьому має низьке енергоспоживання і невеликі розміри. Використання акумулятора в таких ліхтарях робить їх довговічними і надійними.

Дуже успішно поєднує в собі всі перераховані вище властивості і характеристики світлодіодний надяскравих ручний ліхтар TD-6000.

Що він із себе представляє?
Корпус акумуляторного ліхтаря TD-6000 виготовлений з якісного, протиударного пластика. Він має приємний і, що найважливіше, зручний дизайн. Ззаду на корпусі знаходиться гніздо для зарядки. Заряджається ліхтар від мережі 220 В через блок живлення. Зарядка триває близько десяти годин в повністю автоматичному режимі. Під час зарядки ліхтаря на блоці живлення горить зелений світлодіод. Коли зарядка закінчена, то спалахує червоний світлодіод, який сигналізує про необхідність відключити ліхтар від мережі. Зверху ліхтаря (на ручці) знаходяться дві прогумовані кнопки. Перша з них включає ліхтар і перемикає режими світіння, а друга кнопка відключає ліхтар (при цьому не має значення, в якому режимі він перебував у момент відключення). Режими світіння наступні: 1) максимальна яскравість 2 ) неповна яскравість і 3) миготливе світло.

Використання в ліхтарі TD -6000 світлодіода потужністю 15 Вт дозволяє отримати дуже яскраве світло і низьку витрату енергії.

Крім того, світлодіод має високу механічну міцність (у разі падіння ліхтаря він не розіб'ється), а також величезний ресурс роботи (приблизно 100 тисяч годин).

Технічні характеристики.

  • потужність ліхтаря: один світлодіод потужністю 15 Вт;
  • час безперервної роботи: при максимальній яскравості - 5 годин, при неповній яскравості - 9 годин;
  • акумулятор: 4 В, 6 А-ч. Акумулятори для даного ліхтаря можна придбати окремо, а це є величезним плюсом;
  • час зарядки: 8-10 годин;
  • робоча температура: від -10 до +40, що дозволяє використовувати ліхтар в різних умовах і ситуаціях;
  • вага: 1,65 кг;
  • розміри: 23х16х13 см.

Комплектація.

  • Акумуляторний ліхтар TD-6000;
  • Блок живлення для зарядки;
  • Ремінець, щоб ліхтар можна було носити, наприклад, на плечі;
  • Картонна упаковка з пластиковою ручкою;
  • Інструкція.





Ручний світлодіодний ліхтар TD -6000 (потужність 15 Вт)
Ручний світлодіодний ліхтар TD -6000 (потужність 15 Вт)