Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сантехнічний трос з йоржиком для прочищення труб Сантехнік

Код товару: 1001411

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Будь-який житель квартири або приватного будинку з проведеним водопостачанням обов'язково стикається у своєму житті з проблемами засмічення раковин. Найчастіше для прочищення забруднення ми використовуємо відомий всім вантуз, хімічні порошки або відкриваємо сильно воду, щоб впливати інтенсивністю її напору. Коли ж ці методи зовсім не діють, доводиться звертатися за допомогою до сантехніка, довго його чекати і, звичайно ж, незаплановано витрачати сімейний бюджет на його послуги. Але всі ми знаємо, що подібні неприємні ситуації трапляються майже завжди в недоречний час, коли цього зовсім не чекаєш. І щоб зберегти собі нерви, заощадити гроші сім'ї та налагодити роботу зливу води, рекомендуємо Вам універсальний трос з йоржиком для прочищення раковин «Сантехнік».

Цей недорогий, але якісний виріб характеризується цілою низкою переваг, і обов'язково стане в нагоді в господарстві кожної родини. Даний трос надійно і спритно видалить засмічення, не вдавшись до послуг фахівця. «Сантехнік» має компактну упаковку, тому не займає багато місця під час зберігання. Більш того, він легкий у використанні і не потребує залучення будь-яких додаткових коштів або інструментів. Трос здатний прочистити засмічення будь-якої складності, причому не тільки в раковині, але і в який-небудь інший трубі. Використовувати його можна багато разів, як тільки в цьому виникне необхідність, а це означає, що купуючи трос «Сантехнік», Ви отримуєте вірного помічника на довгі роки.

Принцип роботи троса дуже простий. На його кінці є йоржик, який і допомагає прибрати засмічення самостійно. Виконати чищення зможе навіть тендітна жінка. Варто також відзначити, що виріб відрізняється повною безпекою, як для труб, так і для людського організму, тому що зовсім не псує і не роз'їдає очищувальну поверхню, на відміну від різних хімічних порошків. Якщо Ви ще роздумуєте над покупкою, рекомендуємо Вам обов'язково обзавестися даними тросом «Сантехнік», тому що засмічення раковини може наздогнати Вас вкрай несподівано, і краще бути готовим до цього заздалегідь.





Сантехнічний трос з йоржиком для прочищення труб Сантехнік
Сантехнічний трос з йоржиком для прочищення труб Сантехнік