Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Машинка для рахування грошей UKC 2089 UV/MG (лічильник банкнот)

Код товару: 1007511

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Великі суми грошей рахувати вручну складно. Тому в банках, на касах, на підприємствах чи в сферах приватного підприємництва можна часто побачити такий прилад, як лічильник банкнот. Він за лічені хвилини може порахувати кругленьку суму, без збоїв і помилок.

Одним з найбільш популярних варіантів на сьогоднішній день є лічильник банкнот UKC 2089 UV / MG.

Перед нами класична машинка для рахування грошей, яка, до речі, під час рахування проведе ультрафіолетову і магнітну детекцію кожної банкноти на справжність. Виріб оснащений вбудованим сенсором, тому, як тільки купюри потрапляють в пристрій, він автоматично починає їх перераховувати. Також тут є функція ручного старту, завдяки якій ви зможете спочатку рівно покласти пачку грошей, а потім вже буде виконаний їх підрахунок. Активувати цю функцію можна, натиснувши на спеціальну кнопку, розташовану на приладовій панелі.

Варто відзначити, що дана рахункова машинка для грошей підходить для різної валюти, наприклад, українська гривня, американський долар, євро, російський рубль, англійський фунт, німецька марка, польський злотий, турецька ліра і т.д. А завдяки відмінно продуманій формі кишені для грошей, процес підрахунку проходить комфортно і швидко. Швидкість роботи пристрою складає 900 банкнот за хвилину, а в кишеню поміщається 300 банкнот. Ще при тривалому періоді бездіяльності дана рахункова машинка автоматично вимикається. Варто також згадати про наявність виносного дисплея, на якому відразу з'явиться відповідна цифра перелічених купюр.

Такий лічильник грошей органічно впишеться в будь-яке приміщення.

Якщо розмістити його на столі, то виріб займе зовсім небагато місця, габарити виробу радують компактністю. Забарвлення виробу не помітне, лаконічно доповнить інтер'єр кожної кімнати. Та й вагу ця машинка для грошей має невелику, якщо порівнювати її з іншими аналогами з подібною функціональністю - менше 5 кг. Працює вона від мережі 220 В, тому вам не доведеться хвилюватися про те, що пристрій може підвести в невідповідний момент через розряджені батарейки. Довго шукати для покупки цей прилад вам не треба. Придбати його можна навіть не виходячи з дому. У нашому інтернет-магазині ви зможете купити лічильник банкнот за найнижчою ціною. Ми доставимо ваше замовлення в будь-який куточок України зручною для вас транспортною службою доставки.

Машина для рахування грошей, характеристики:

  • Номінальна потужність: 80 Вт;
  • Максимальна швидкість рахунки: 900 шт / хв .;
  • Живлення: від мережі 220;
  • Вага: 4,8 кг;
  • Розміри лічильника: 28 х 17 х 24,5 см.

Портативний лічильник банкнот, комплектація:

  • Лічильник купюр;
  • Інструкція;
  • Шнур живлення від мережі 220 v;
  • Додатковий екран;
  • Щіточка;
  • 2 гумових кільця.





Машинка для рахування грошей UKC 2089 UV/MG (лічильник банкнот)
Машинка для рахування грошей UKC 2089 UV/MG (лічильник банкнот)