Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щітка - гребінець для тварин Shed Ender Pro

Код товару: 1000356

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щітка для вичісування котів і собак Shed Ender Pro відео:

Звичайно ж, всі ми обожнюємо своїх домашніх тварин, проте їх шерсть, яка нерідко залишається на одязі, меблях, килимах доставляє нам чимало клопоту і неприємностей. Щоб уникнути цього, потрібно регулярно доглядати за шерстю наших вихованців, так як часто вони самі не в змозі цього зробити.

Металева щітка - гребінець для тварин Shed Ender Pro з дрібними зубцями стане вашим незамінним помічником у підтримці шерсті вашого улюбленця в прекрасному стані.

За допомогою цього чудового приладу ви легко зможете доглядати за шерстю ваших вихованців, вона буде виглядати міцною, здоровою, еластичною. Дрібні зубці чудово прибирають шерсть, що відмерла і дають можливість рости красивій і блискучій новій. Шубка вашого улюбленця завжди буде виглядати ідеально - доглянуто й охайно. Крім того, цей прилад помітно полегшить ваше щоденне прибирання.

Універсальна гребінець для тварин Shed Ender Pro підійде і собаці, і кішці, в незалежності від того, наскільки довга і густа її шерсть. Якщо ви придбаєте цей металевий гребінець, вам не доведеться більше звертатися за допомогою до професійного грумера для гігієнічного догляду за вашим улюбленцем - ви все зможете зробити власноруч, без зайвого стресу для тварини і додаткових грошових витрат.

Спеціально розроблений гребінець Shed Ender Pro використовує подібну технологію з тією, яку застосовують грумери з метою видалення відмерлої шерсті, яка випадає під час линьки.

Зубчики чудово вичісують навіть самі заплутані шерстинки, не доставляючи при цьому дискомфорту тварині. Ви здивуєтеся, наскільки швидко, легко і професійно працює цей гребінець. Вся процедура займає кілька хвилин, однак Shed Ender Pro робить все дуже оперативно і якісно, тому розчісування можна проводити приблизно один раз на тиждень. Щітку - гребінець Shed Ender Pro легко чистити, вона довговічна, компактна, надійна, проста в застосуванні, зручно лежить в руці, не ковзає, має невелику вагу і займає зовсім небагато місця.

Таким чином, розчісування шерсті вашого улюбленця обов'язково перетвориться з малоприємної, болісної процедури в чудове проведення часу з турботою про вашу тваринку.





Щітка - гребінець для тварин Shed Ender Pro
Щітка - гребінець для тварин Shed Ender Pro