Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щітка - тример для вичісування тварин Pet Zoom (Пет Зум)

Код товару: 1000331

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щітка для вичісування собак і кішок Pet Zoom Пет Зум відео:

Розмір робочої поверхні: 10*5,5 см.
Довжина щітки: 18 см.
Товщига ручки: 3 см.

Всім власникам кішок або собак цілком зрозуміло, що їх вихованцям час від часу просто необхідно проводити чистку шерсті.

Період линьки тварин є справжнім випробуванням для їх власників, так як догляд за ними в цей час стає досить важким. Відбувається це через те, що дуже мало вихованців легко переносять процедуру вичісування, додатково до цього виникає враження безглуздості боротьби з шерстю, що обсипається, через її постійну і всюдисущу появу.

В даний час представлено дуже багато пристосувань, які полегшують догляд за вихованцями, які линяють. Найчастіше це різноманітні щітки, які розрізняються за формою і матеріалом виготовлення: гума, дерево, пластик.

Однак щітка - тример Pet Zoom Пет Зум істотно виділяється з усіх вичісувальних щіток.

Головною відмінною рисою цієї щітки є її функція самоочищення. А це означає, що відпадає необхідність ручного збору вичесаної вовни. Для автоматичного очищення щітки потрібно пересунути повзунок, що знаходиться на рукоятці щітки. Ця особливість щітки вимагає значно менше часу і зусиль для догляду за тваринами.

Крім цього Пет Зум представляє собою ще й тример, що дозволяє крім вичісування вихованців робити їм стрижку. Підрівнювання вовни тварини стає можливим при простій зміні насадки, тим самим здійснюючи деяку економію на професійних перукарях.

Також важливою характеристикою щітки - тримера є те, що він не допускає дряпання шкіри тварин і видаляє омертвіле волосся з максимальною делікатністю і ніжністю. Застосування Pet Zoom призводить не тільки до позбавлення від зайвого волосся, але і до збереження захисного шару, що покриває шерсть домашніх улюбленців, завдяки чому тварини виглядають охайними і доглянутими .

Використання щітки - тримера Пет Зум рекомендовано не тільки під час линьки тварин, але і у звичайні дні для простого догляду за шерстяним покровом. Також застосування Pet Zoom дозволяє здійснювати ніжний масаж, який приводить до поліпшення кровообігу і стимулює зростання нової здорової шерсті.





Щітка - тример для вичісування тварин Pet Zoom (Пет Зум)
Щітка - тример для вичісування тварин Pet Zoom (Пет Зум)