Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Щітка для миття вікон Glass Wizard

Код товару: 1000807
Опис

Щітка для миття вікон GLASS WIZАRD - дуже зручний і потрібний у господарстві інструмент. З її допомогою можна швидко і без особливих зусиль, а головне - без миючого засобу (що значно заощадить сімейний бюджет) помити вікна та будь гладкі поверхні:

  • дзеркала,
  • розсувні двері,
  • кахель,
  • підвісна стеля і т.д.

Особливості щітки для миття вікон GLASS WIZАRD

Довжина ручки складає 34 см, що дозволяє дотягнутися до найвищих місць вікон.

Щітка GLASS WIZАRD дуже якісно очищає навіть сильно забруднені поверхні, так як для усунення бруду використовується спеціальний чохол з тканини, який одягається на робочу поверхню і кріпиться на гумці. Ворсинки тканини збирають на себе пил і бруд, і скло стає чистим навіть без використання спеціальних миючих засобів. Чохол розрахований на багаторазове використання. Після роботи використаний чохол потрібно зняти, промити в теплій воді з милом, просушити і він буде знову готовий до використання.
Щітка має широку робочу поверхню, щоб охоплювати велику площу і швидко впоратися з роботою. Спеціальна клиноподібна форма дозволяє ретельно очистити кожен куточок.
Щіткою GLASS WIZАRD зручно мити не тільки плоскі поверхні, але і вигнуті, так як миюча поверхню з'єднана з ручкою за допомогою гнучкого кріплення, тому щітка плавно згинається, повторюючи рельєф поверхні, яку необхідно очистити. Така особливість дозволяє використовувати інструмент для миття автомобіля.





Щітка для миття вікон Glass Wizard
Щітка для миття вікон Glass Wizard