Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальна чудо-щітка для прибирання з каучуку Jumbl Tm Telescomic Rubber Broom Brash

Код товару: 1002326
Опис

Чудо-щітка з телескопічною ручкою Boom Brash дозволить Вам швидко і без особливих зусиль навести чистоту у всьому будинку. З її допомогою Ви можете помити не тільки гладкі поверхні, такі як підлога або стіни, але і почистити килими, оббивку меблів, покривала і доріжки.

Чудо-щітка з телескопічною ручкою Boom Brash - прибирання із задоволенням

Особливість чудо-щітки з телескопічною ручкою Boom Brash полягає в будові її робочої частини. Ворс щітки зроблений з каучуку - матеріалу, який електризується при зіткненні з вовняними і синтетичними тканинами. Наелектризовані щетинки притягують до себе пилинки, дрібне сміття і бруд. Таким чином, коли Ви проводите щіткою по тканині, бруд з неї збирається на ворсинках щітки, а сама тканина стає чистою. Після цього Ви просто змиваєте бруд зі щітки під водою.

Використовувати чудо-щітку можна і для вологого прибирання. На робочій частині є спеціальні кріплення для ганчірки. А спеціальний гумовий водозбірник дозволить швидко зібрати з поверхні підлоги залишки води.

Чудо-щітка з телескопічною ручкою Boom Brash зручна в експлуатації. Висувна ручка дозволяє налаштувати довжину утримувача під будь-який ріст.

 

Характеристики Telescomic Rubber Broom:

  • Матеріал: пластик, каучук
  • Параметри (Д / Ш): 75 х 33 см
  • Довжина ворсу: 3,5 см
  • Колір синій
  • Вага: 600 г





Універсальна чудо-щітка для прибирання з каучуку Jumbl Tm Telescomic Rubber Broom Brash
Універсальна чудо-щітка для прибирання з каучуку Jumbl Tm Telescomic Rubber Broom Brash