Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сенсорний браслет від хропіння «Антихрап»

Код товару: 1000323

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви змушені насолоджуватися щоночі надокучливими трелями хропіння у виконанні Вашої близької людини, або якщо ситуація така, що Ви самі мимоволі належите до подібної категорії хропунів, і бажаєте припинити турбувати свій сон, а також сон рідних Вам людей, то це неодмінно означає той факт, що Вам просто життєво необхідно купити новий засіб від хропіння - браслет Антихрап. І Ви зараз знаходитесь на дійсно корисному інтернет-ресурсі, оскільки на нашому сайті Ви зможете придбати новий корисний і ефективний засіб, за допомогою якого у Вас з'являється можливість якомога швидше позбутися цієї настирливої проблеми хропіння.

Засіб від хропіння сенсорний браслет Антихрап є революційним пристроєм, який покликаний зменшити інтенсивність людського хропіння і, в той же час, поліпшити таким чином ефективність сну.

Браслет Антихрап оснащений спеціально розробленим біосенсором, за допомогою якого можливо розпізнати момент, коли у сплячої людини починається хропіння. Як тільки це починає відбуватися, сенсорний браслет починає виробляти легкий електричний імпульс тривалістю до 4 -х секунд, які спляча людина відчуває в зоні зап'ястя. Даний імпульс не є настільки інтенсивним, щоб зовсім розбудити людину, однак його досить, щоб мозок зміг сприйняти сигнал і спонукав організм змінити положення тіла.

Ось перелік переваг браслета, які точно змусять Вас придбати засіб від хропіння браслет Антихрап.

1. Він є абсолютно нешкідливим, його застосування не має побічних ефектів.
2. Він має делікатний режим роботи. Іншими словами, браслет зменшує силу хропіння, при цьому не порушуючи сон. Вплив браслета змушуює сплячу людину змінити позу сну на ще зручнішу, припинивши при цьому хропіти, однак не прокидаючись.
3. Зручний в застосуванні. Закріпивши браслет на зап'ясті, людина лягає спати, не відчуваючи дискомфорту. Випадкове натискання якої-небудь кнопки не впливає на роботу пристрою.
4. Браслет дуже простий у використанні. Ви можете надягати його і вдома, і під час поїздок. Оскільки він схожий на наручний годинник, то не здатен привернути особливу увагу до себе, особливо, якщо Ви змушені ночувати не вдома.
5. Одягаючи браслет перед сном, ви моментально отримаєте відчутний результат .
6. Пристрій Антихрап відключається після закінчення восьми годин його застосування, завдяки чому можна заощадити енергію. Для роботи браслета вистачає однієї батареї ААА.





Сенсорний браслет від хропіння «Антихрап»
Сенсорний браслет від хропіння «Антихрап»