Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сенсорна мильниця-дозатор для рідкого мила Automatic Soap & Sanitizer Dispenser

Код товару: 1002155

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Люди миють руки по десятку разів за день, а то і більше. Тому просто необхідно зробити цей процес більш комфортним і, звичайно ж, по максимуму економним. Сенсорна мильниця з дозатором Automatic Soap & Sanitizer Dispenser - ось той предмет, який здійснить всі поставлені цілі.

Переваги сенсорної мильниці з дозатором Automatic Soap & Sanitizer Dispenser

По-перше, в пристрої відбувається контроль подачі мила, тобто витрата дуже економна, адже кожен раз використовується лише потрібна кількість засобу. По-друге, Automatic Soap & Sanitizer Dispenser оснащена сенсором, що відмінно спрощує процес. Тепер не потрібно натискати на дозатор, а досить лише просто піднести руки до нього. По-третє, використовувати дану мильницю можна не тільки для мила, але і для рідини для миття посуду, гелю для душу і т.д. Давайте згадаємо процес миття посуду. Нам треба взяти мочалку, відкрити пляшку з миючим засобом, і акуратно видавити з неї одну краплю, не проливши зайвого. Так ось з Automatic Soap & Sanitizer Dispenser половини з цих дій робити не доведеться. Ви просто підносите мочалку до дозатора, і на неї потрапляє потрібна кількість засобу для миття посуду. Як бачите, і просто, і зручно, і економно.

Універсальний дизайн підійде для кожного

Мильниця стане доречною в школі, в лікарні, і в будинку, в квартирі. Використовувати таку сенсорну мильницю з дозатором можна і у ванній кімнаті, і на кухні, і в туалеті. Варто відзначити, що вона має класичний дизайн, і відмінно впишеться в інтер'єр кожного зі згаданих приміщень. Ну і ще величезним плюсом у використанні даної мильниці є гігієнічність, адже саму ємність не чіпають брудними руками. Це захистить всіх членів сім'ї від різних небезпечних інфекцій.

Купити сенсорну мильницю з дозатором Automatic Soap & Sanitizer Dispenser за максимально вигідною ціною в Україні Ви можете в нашому інтернет-магазині. Робіть своє життя комфортнішим, купуйте для будинку аксесуари, що спрощують життя!

 

Характеристики:

  • Дозування: ~ 1 мл.
  • Ємність: 400 мл.
  • Режими: Off, On, включення зі звуком.
  • Живлення: 4 батарейки типу ААА (у комплект не входять).
  • Матеріал: ABS пластик.
  • Розміри: 135 х 83 х 190 мм.





Сенсорна мильниця-дозатор для рідкого мила Automatic Soap & Sanitizer Dispenser
Сенсорна мильниця-дозатор для рідкого мила Automatic Soap & Sanitizer Dispenser