Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Швабра для миття підлоги Multi Spray Mop Life Made Easy - універсальна швабра з розпилювачем

Код товару: 1007298

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Для будь-якої господині прибирання це клопоти, але це не означає, що вони можуть бути тільки неприємними. З мульти шваброю з розпилювачем 5 в 1 це дуже просто!

Спрей моп швабра з розпилювачем - універсальний помічник в домашніх справах

Мити підлогу будь-якого покриття, наприклад: ламінат або лінолеум, ковролін, плитку або пластикове покриття, з функцією розпилення - немає нічого складного. Мульти швабра має набір допоміжних предметів. Щітка для підлоги прекрасно очистить Вашу підлогу або килим від будь-якого сміття, включаючи шерсть домашніх тварин. Також швабра включає в себе насадку для миття вікон, довгу рукоятку, що спрощує життя в рази. Така швабра здатна мити вертикальні поверхні. Дана швабра компактна, для зберігання не потребує багато місця. Перевагою також можна вважати те, що тканинні насадки, які є в комплекті можна прати в машинці, і вони готові до подальшого використання.

Multi Spray Mop – це функціональна швабра з великою кількістю аксесуарів

Завдяки такій чудовій помічниці, як Multi Spray Mop, Ви можете мити дзеркала до блиску, без розлучень і патьоків. Ви можете самостійно регулювати потрібну кількість миючого засобу або води, за рахунок вбудованого розпилювача. У комплект цієї прекрасної універсальної, багатофункціональної швабри Multi Spray Mop для прибирання входять приналежності, які з легкістю замінять: звичайну мітлу, швабру, відро, чистячі серветки, численну кількість ганчірок для прибирання, миючі засоби для вікон, підлоги, дзеркал і інших поверхонь, що також буде економити місце у Вашій оселі.

Швабра спрей має ємність для води і миючих засобів, легку й компактну алюмінієву рукоятку з мітлою для килимів, швабру для підлоги, совок для сміття, ергономічну ручку з розпилювачем і чистячі ганчірочки-насадки. Все це для Вас. І зручно, і прибирання в радість, і будинок сяє чистотою, а головне - за прийнятною ціною. Якщо Ви ще не придбали для свого будинку таку чудову і функціональну швабру, то Вам терміново потрібно її купити в Україні на сторінках інтернет сайтів.

Характеристики швабри для ламінату Multi Spray Mop Life Made Easy:

  • Країна виробник: Китай;
  • Матеріал: пластик + метал + мікрофібра;
  • Колір зелений;
  • Висота швабри: 122 см .;
  • Розміри насадки для швабри: довжина - 42 см, ширина - 14 см, висота - 4 см.
  • Ширина мітли: 24 см;
  • Ширина насадки для миття вікон: 26 см;

Комплектація швабри для підлоги:

  • Швабра з розпилювачем;
  • Мітла;
  • Совок;
  • Змінна накладка для чищення вікон.





Швабра для миття підлоги Multi Spray Mop Life Made Easy - універсальна швабра з розпилювачем
Швабра для миття підлоги Multi Spray Mop Life Made Easy - універсальна швабра з розпилювачем