Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Силіконовий килимок для випічки і розкатки тіста 58х47 см.

Код товару: 1001665

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Діапазон температур при яких можна використовувати силіконовий килимок: -40 / + 230˚С
  • Розмір килимка: 58 х 47 см.
  • Товщина килимка: 1 мм.
  • Колір: синій, cалатовий, жовтий, червоний, помаранчевий, малиновий.

Антипригарний силіконовий килимок - це просто чудова річ. Маючи на кухні такий аксесуар, ви не зможете їм натішитися. Його можна використовувати для випічки, заморозки, для прикраси кондитерських виробів, як анти ковзаючу поверхню в процесі приготування. Він міцний, практичний і дуже красивий.

Антипригарний килимок - помічник на всі випадки

Антипригарний килимок даної моделі багатофункціональний. З його допомогою ви зможете виконати безліч різних робіт на кухні:

  • Килимок виконаний з матеріалу, до якого не прилипають клейкі субстанції, такі як тісто і мастика. Тому на ньому дуже зручно замішувати і розгортати тісто. Розмір килимка 58х48см, що відповідає середньому розміру робочого столу. Ви можете розгортати досить великі листи тіста без обмеження в русі.
  • Силіконовий килимок не боїться високих температур, тому його можна використовувати в якості пергаментного паперу. Килимок викладають на піддон, а зверху кладуть випічку. Він не тільки перешкоджає прилипанню тіста до піддону, але сприяє більш рівномірному випіканню. Силікон має низьку теплопровідність, тому захищає нижню частину випічки від підгоряння.
  • Силіконовий килимок не боїться дуже низьких температур і може використовуватися як піддон для заморозки напівфабрикатів, фруктів або овочів.
  • Можна використовувати килимок для панірування готових продуктів.

Заощаджуємо в процесі готування з антипригарним килимком

Силіконовий антипригарний килимок не тільки надзвичайно зручний, але і дуже економічний. Використовуючи його ви зможете економити значні кошти на:

  • Покупці борошна. Якщо раніше для розкочування тіста вам потрібно було посипати стіл борошном, щоб воно не прилипало до поверхні, то розплющуючи тісто на силіконовому килимку в борошні немає необхідності.
  • На купівлі пергаментного паперу. На відміну від неї килимок можна використовувати багаторазово і в папері також відпадає потреба.
  • Придбанні спеціальних піддонів для заморозки продуктів.
  • На покупку масла. Тепер не потрібно змащувати піддони при випічці.

Догляд за антипригарним килимком

Силіконовий антипригарний килимок не потребує будь-якого особливого догляду. Після його використання, потрібно просто промити його водою і залишити висихати. При необхідності можна застосовувати миючі засоби. Виріб підходить для миття в посудомийній машині, тільки без використання абразивних миючих засобів. Необхідно стежити за тим, щоб килимок не пошкодився об колючі і ріжучі поверхні, тобто не мити разом з ножами і вилками.

 





Силіконовий килимок для випічки і розкатки тіста 58х47 см.
Силіконовий килимок для випічки і розкатки тіста 58х47 см.