Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Силіконовий килимок Піраміда Pyramid Pan для запікання

Код товару: 1001667

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Тип форми: Прямокутна
  • Призначення форми: Для м'яса, Для риби, Для піци, Для птиці
  • Матеріал: Силікон
  • Довжина: 40 см.
  • Ширина: 30 см.
  • Тип духовки: Газова або електрична
  • Колір червоний

Як часто ви готуєте продукти в духовці? Солодка випічка, запечене м'ясо, овочі, фрукти - все це дуже смачно і корисно. Набагато корисніше, ніж смажені і варені страви, адже в процесі запікання в продуктах зберігається більше корисних речовин. Але є і недолік. Це жир, який містять такі страви. Адже він виділяється під впливом гарячого повітря з продукту і стікає в посуд і блюдо знову їм просочується. Також смак страви і його енергетичну цінність трохи псує масло, яким необхідно змащувати дно посуду, щоб в процесі приготування блюдо до нього не прилипло.

Але є спосіб запікання, який дозволяє максимально зберегти корисні речовини в випічці і зробити його смак просто чудовим - використовувати замість піддону або посуду для запікання спеціальний силіконовий килимок «Пірамідка».

Що таке килимок для запікання «Пірамідка»

Силіконовий килимок для запікання "Pyramid Pan" виготовлений з високоякісного матеріалу, рекомендованого для використання в харчовій продукції. Він абсолютно нешкідливий для здоров'я людини.

Особливість килимка полягає в структурі його поверхні - вона не гладка, а рельєфна. Причому рельєф становлять сотні маленьких пірамідок.
Виходить, що продукт, який лежить на такому килимку, знаходиться ніби на вазі. Гаряче повітря циркулює між пірамідками, на поверхні яких тримається продукт, тому страва не підгорає, а запікається рівномірно.

Продукти не прилипають до поверхні килимка і його не потрібно змащувати маслом. Це зберігає природний смак їжі. Крім цього жир, який стікає з продукту під час приготування, залишається в поглибленнях між пірамідками, відповідно блюдо з ним не контактує і виходить менш калорійним і більш здоровим.
Силіконовий килимок «Пірамідка» можна використовувати як підставку під гарячий посуд:

  • каструлю,
  • сковороду,
  • чайник,
  • деко.

Догляд за силіконовим килимком для запікання "Pyramid Pan"

Килимок для запікання "Pyramid Pan" не потребує будь-яких особливого догляду. Після використання його необхідно помити в теплій воді з миючим засобом (якщо це необхідно). Можна мити і в посудомийній машині. Після висихання він знову готовий до використання.

 





Силіконовий килимок Піраміда Pyramid Pan для запікання
Силіконовий килимок Піраміда Pyramid Pan для запікання