Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скакалка з лічильником Контролер

Код товару: 1000236

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Скакалка світло синього кольору
Підрахунок стрибків і калорій
Регулювання скакалки в довжину до 2,9 м
Підраховує калорії від 1 до 4108
Рахує стрибки від 1 до 9999
Живлення - батарейка LR44

Вправи з новою скакалкою з лічильником добре допомагають розвинути рівновагу, пластику тіла і поставу, поліпшити координацію рухів.

Регулярні заняття з нею покращують координацію рухів і ефективно тренують вестибулярний апарат, а також сприяють зміцненню м'язового корсета, серцевої і дихальної систем і насиченню клітин організму потрібним киснем. Ця скакалка оснащена електронним лічильником, що дозволяє контролювати кількість спалюваних калорій, спалених жирів в грамах і кількість стрибків. А зручний таймер дозволяє стежити за часом на заняттях. До її достоїнств відноситься те, що вона одночасно дозволяє тренувати величезну кількість м'язових груп. А під час занять напружуються м'язи стегон, рук, сідниць, плечей, ніг і преса.

Вже після декількох хвилин занять на скакалці для схуднення підвищується загальний тонус організму і поліпшується кровообіг.

Під час її використання потрібно пам'ятати про її правильну довжину, оскільки вона легко регулюється під зріст, що дозволяє займатися людям різним зростом. Важливо в ній вибрати правильну довжину так, як складена навпіл вона повинна досягати рівня грудей. А для стрибків використовуйте хороше і зручне спортивне взуття з правильною підошвою. Під час легких стрибків спалюються близько 210 калорій, а виконуючи швидкі стрибки можна позбутися від 330 калорій. Постійні заняття приведуть до помітних результатів, тому ціна на скакалку з лічильником на сьогоднішній день доступна кожному, хто хоче виглядати чудово.

Скакалка - ідеальний засіб для красивих стегон і ніг і вже після кількох тижнів занять можна побачити явний результат: зменшиться рихлість, підвищиться тонус м'язів.

Крім того, вона дуже корисна для профілактики варикозного розширення вен, оскільки стрибки допомагають уникнути у венах ніг застою крові. Скакалка з лічильником має світло - синій колір, виготовлена з міцного еластичного матеріалу, під час тренувань шнур не скручується, а також вона дуже зручна і легка в застосуванні. У комплект входять сама скакалка, батарейка та інструкція. Це простий спортивний аксесуар, який забезпечений лічильником і дуже корисний. Не даремно займаються на ній всі спортсмени.





Скакалка з лічильником Контролер
Скакалка з лічильником Контролер