Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скалка для тіста з формочками Roll and Store Rolling Pin

Код товару: 1000866

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Господарочкам, які люблять балувати своїх близьких смачним і красивим печивом і намагаються завжди тримати кухню в порядку і знайти кожної штучці своє місце, рекомендуємо купити качалку Roll and Stоre Rolling Pin. Її особливістю є спеціальна конструкція: скалка всередині порожня і служить контейнером для зберігання формочок для видавлювання печива. Це дуже зручно, так як формочки не втрачаються і не займають корисного простору в ящиках кухонних меблів.

Якісна характеристика качалки Roll and Stоre Rolling Pin

Робоча довжина скалки - 26 см, загальна (з ручками) - 46см

Скалка для розкатування тіста Roll and Stоre Rolling Pin виготовлена з міцного прозорого харчового пластику. Даний пластик не містить шкідливих хімічних речовин, здатних проникати в структуру продуктів і абсолютно безпечний для здоров'я людини. Формочки для видавлювання також зроблені з харчового пластику.
Ручки качалки є одночасно кришками контейнера. Вони мають зручну ергономічну форму і добре лягають в долоні, поверхня їх м'яка, так як покрита силіконом. Все це знижує тиск на долоню під час розкочування тіста і руки не втомлюються від цієї, досить важкої, роботи.

Скалка для тіста Roll and Stоre Rolling Pin в будинку - радість у родині

Оригінальний яскравий дизайн перетворює звичайний кухонний інструмент в оригінальний аксесуар. Яскраві кольори піднімають настрій. І працювати з таким інструментом завжди приємно. Розгортати тісто такою скалочкою дуже подобається дітям. А якщо ви дозволите їм видавлювати з розкачаного тіста печиво - вони будуть просто в захваті. Адже формочки зроблені у вигляді найулюбленіших і популярних серед малюків фігурок:

  • зайчика,
  • качечки,
  • метелика,
  • чоловічків: хлопчика і дівчинки,
  • сердечка,
  • зірочки,
  • квіточки.

Скалка для тіста Roll and Stоre Rolling Pin дозволить вам не тільки насолодитися смачним печивом і побалувати ним своїх найулюбленіших людей, але і дозволить весело провести час зі своєю сім'єю.





Оксана ( 2016-07-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень удобная и практичная штука для кухни! всем подругам посоветовала!
Відповісти
Скалка для тіста з формочками Roll and Store Rolling Pin
Скалка для тіста з формочками Roll and Store Rolling Pin