Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Туристичний рюкзак трансформер - легкий водонепроникний рюкзак, зелений

Код товару: 1007825

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Рюкзак трансформер - це одна з найпотрібніших речей. Буває, що потрібен рюкзак на всяк випадок, але не хочеться носитися з порожнім.

Для цього є рюкзак-трансформер. Його унікальність в тому, що він дуже легко перетворюється з великого і місткого рюкзака в маленьку сумочку, яку зручно брати з собою. Його зручно брати з собою для покупок. Має один великий відділ в якому є поменше, для дрібних речей. Зовні є кишеня для грошей, ключів або інших речей на ваш розсуд. Відсіки застібаються на блискавку, дуже надійно і міцно. Блискавка туристичного рюкзака зроблена якісно. З боків похідного рюкзака розташовані кишені-сіточки для пляшок з водою. Вони вам знадобляться для довгих прогулянок.

Матеріал рюкзака зроблений з нейлону, дуже міцного і надійного матеріалу, який може витримувати велику вагу. Ви можете сміливо носити тяжкості і не боятися, що рюкзак порветься. Нейлон дуже довговічний і добре захищає від зношування. Також матеріал захистить ваші речі від пилу і сильного вітру. Дощ також не страшний тому, що одне з важливих якостей рюкзака то, що водонепроникний. Тепер вам не страшні ніякі погані погодні умови. Ремені регулюються під будь-який ріст і будь яку статура. Рюкзак дуже зручний і місткий. Його ремені і спинка не тиснуть на тіло, і не натирають шкіру. У складеному вигляді його можна взяти з собою куди завгодно. Його дуже легко зберігати і прати.

Рюкзак-трансформер приємного зеленого кольору, буде дуже красиво виглядати в будь-якій обстановці. Вага маленька, всього 100 г. Купуючи у нас в магазині рюкзак-трансформер, ви отримуєте нескінченну кількість переваг. Його можна скласти в сумку розміром з косметичку. Ваші речі захищені від вітру, пилу, води і бруду. У ньому ви сміливо зможете носити важливі документи і не боятися за їх збереження. Замовляйте у нас самий зручний рюкзак-трансформер за вигідною ціною з доставкою до дому.

Похідний рюкзак трансформер, характеристики:

  • Матеріал: нейлон;
  • Розміри в складеному вигляді: 23х14х3 см;
  • Розміри в розкладеному вигляді: 30х12х38 см;
  • Колір: зелений;
  • Вага: 100 г.





Туристичний рюкзак трансформер - легкий водонепроникний рюкзак, зелений
Туристичний рюкзак трансформер - легкий водонепроникний рюкзак, зелений