Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сковорідка Kaitint Excellent

Код товару: 1000192

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики сковороди Kaitint Excellent:

Діаметр сковороди - 27 см.
Висота сковороди - 6 см.
антипригарне покриття.
знімна ручка.

Намагаєтесь обрати правильну пательню, бажаєте щоб ваші страви ніколи не підгорали і були смачними. Отже, ми вам допоможемо зробити правильний вибір. Пропонуємо вам придбати пательню, з якою приготування страв стане значно простіше. 

Представляємо вам, нову,  пательню жароварку  - Kaitint Excellent.

Вона досить зручна у використанні, а догляд за нею не буде вас обтяжувати. Достатньо лише промити її під водою і пательня буде знову готова для використання.
Більше вам не потрібно мати десятки пателень,які ще й до всього, погано справляються зі своїми обов’язками. 

Тепер достатньо мати лише одну сковорідку, а саме Kaitint Excellent, яку ви можете купити у нас, не виходячи із квартири.

Більше ніяких підгорілих страв, а тільки смачні та соковиті страви. Принцип її дії полягає у тому, що ви можете готувати при низький температурі, і не хвилюватися, що ваші страви будуть не достатньо обробленні температурою. В середині пательні утворюється пара, що просмажує страви з усіх боків та в середині. А спеціальне анти пригарне покриття, збереже ваші страви від пригорання і вам не буде важко перевертати їх чи помішувати спеціальною лопаткою. Як результат, ваші страви смачні, гарно виглядають і залишають в собі необхідні корисні вітаміни. А для любителів піджареної скоринки, достатньо буде лише змазати жароварку краплиною олії.
Ця нова пароварка підійде не тільки для приготування на плиті, але й в  вашій духовці.  Якщо ви полюбляє у вільний час випікати солодощі в духовці, то з нашою новою сковорідкою, вам буде це вдаватися ще краще. Оскільки Kaitint Excellent має ручку, що знімається, ви без проблем зможете випікати в ній коржі для тортиків та кекси, з гарантією того, що вони не підгорять.