Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скребок для скла WBJ-2 - щітка для автомобіля

Код товару: 1007274

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щітка для машини або скребок для снігу - це найбільш важливий і необхідний аксесуар, який полегшить життя водієві і зробить його поїздку безпечною і спокійною

Скребок для прибирання снігу WBJ-2 йде в базовій моделі чорного кольору. Щітка зимова для автомобіля виготовлена ​​з якісного пластику, довжиною 25 см, шириною 12 см і висотою 3 см. Авто щітка для снігу допоможе водієві швидше і якісніше очистити скло взимку.

Переваги щітки для чищення автомобіля від снігу в тому, що вона компактна, і ви легко знайдете для неї місце у вашій машині. Скребок для скла має трикутну форму і зручну ручку, завдяки якій можна швидко і якісно очистити сніг і шар льоду з лобового скла. Виріб виконаний з міцного якісного пластика, рукоятка зроблена з поролону. Тому скребок для чищення скла не залишає ніяких помітних пошкоджень на поверхні і дозволяє якісно функціонувати навіть в суворих погодних умовах. Така модель скребка для снігу підійде для очищення не тільки лобового, але і бічного скла.

Щоб купити автомобільну щітку від снігу, заповніть форму-заявку або залиште свої контактні дані. Менеджер зв'яжеться з вами і надасть детальну консультацію про покупку товару.

Характеристики скребка для скла WBJ-2:

  • Матеріал: пластик, поролон;
  • Розмір: довжина - 25 см; ширина - 13 см; висота - 3 см;
  • Колір: прозорий, чорний;
  • Вага: 100 г.





Скребок для скла WBJ-2 - щітка для автомобіля
Скребок для скла WBJ-2 - щітка для автомобіля