Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скретч карта України для подорожей My Map Ukraine UKR

Код товару: 1007556

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 500 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Висота: 41 см.
Колір (основний): Різнокольоровий
Матеріал товару (основний): Папір
Ширина: 61 см.
Одиниця виміру: шт.
Мови: Українська
Тип пакування: Тубус
Країна виробник: Україна
Вид ігор, подарунків, сувенірів: Оригінальні ігри та подарунки
Опис

Якщо ви введете в пошук свого браузера фразу «карта України», напевно, вас зацікавить варіант скретч. Ще з дитинства ми знаємо значення слова «скретч» як поверхня, стерти з азартом яку мріє кожен, адже під нею знаходиться щось незвідане і загадкове. І My Map Ukraine - не виняток.

Перед нами скретч карта нашої багатої на цікаві місця для відпочинку та пригод країни, яка виконана з щільного паперу, ламінована та доповнена металізованим скретч-шаром золотистого кольору.

Дана скретч карта надрукована українською мовою. Вона стане особистим гідом для істинного мандрівника, адже тепер ви зможете відзначати місця, в яких побували, або пам'ятки, які тільки мрієте відвідати. Крім того, перед нами ідеальний варіант подарунка для друга, подруги, колеги або для іноземних родичів. Карта My Map Ukraine допоможе не тільки спланувати маршрут вашого майбутнього відпочинку, а й стане надійним помічником у вивченні історії України, її становлення як держави. На поверхню карти нанесено топ з 100 визначних місць нашої країни. Як бачите, перед нами не просто карта України, а справжнє джерело інформації й корисних порад для будь-якого мандрівника.

Скретч карта України йде в комплекті з тубусом, в якому також знаходяться монетка і клаптик фетру. Така комплектація робить використання карти максимально зручним, адже тепер у вас під рукою буде все необхідне для того, щоб стерти верхній шар і очистити його серветкою від пилинок. Сама карта виготовлена з якісного матеріалу, вона не втратить з часом своєї презентабельності і форми, тому стане родзинкою в інтер'єрі робочого кабінету або дитячої кімнати.

Якщо вашій дитині зі складністю даються такі шкільні предмети, як географія, природознавство або історія, дана скретч карта України стане чудовою мотивацією до навчання.

Завдяки їй візуально можна засвоїти багато важливого матеріалу. А всі ми знаємо, візуальний супровід подачі інформації сприяє набагато краще її запам'ятовуванню. Ну і варто скретч карта купити яку вже мріє кожен зовсім недорого. А ще її зручно брати з собою в подорожі, адже в складеному у вигляді, в тубусі, вона зовсім не займе багато місця.

Скретч карта подорожей Україною, характеристики:

  • Тип: скретч карта;
  • Містить топ 100 визначних місць України;
  • Розмір карти: 41х61 см;
  • Розмір тубуса: 42х5.5 см.

Скретч карта України, комплектація:

  • Карта;
  • Тубус;
  • Стікери;
  • Кнопки;
  • Фетр;
  • Медиатр для стирання.





У комплекті дешевше!
Скретч карта України для подорожей My Map Ukraine UKR
Скретч карта України для подорожей My Map Ukraine UKR         500 грн