Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скринька для коштовностей «Тріумф»

Код товару: 1000197

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір 26х10х10см

Багато жінок обзаводяться новою біжутерією і прикрасами постійно, протягом усього року. Так складно встояти, прийшовши в магазин, перед спокусою купити собі щось новеньке: яскраві або навпаки скромні сережки, витончений або забавний браслетик, ніжний ланцюжок або екстравагантні намиста, - щось, що підходить саме нам, саме сьогодні і зараз, адже всі ми, жінки, такі різні і мінливі! Але скільки б таких днів, і, отже, прикрас, у Вас не було, завжди є спосіб зберігати їх в безпеці і порядку.

Скринька для коштовностей і прикрас стане незамінним і модним сховищем Ваших «скарбів»!

Сьогодні нашому гаманцю і запитам доступна незліченну кількість яскравих, оригінальних і навіть унікальних декоративних шкатулок! Ви можете вибрати як екстравагантні шкатулки у формі туфельки, метелика, вишуканої пані в сукні, торшера або великих червоних губ, так і більш традиційні дерев'яні або шкіряні шкатулки. Останнім часом в моду входять шкатулки із дзеркальним покриттям, завдяки яким, Ви, не відходячи можете приміряти і підібрати потрібний гарнітур.
Якщо у Вас вже є шкатулка під прикраси, тоді Ви напевно знаєте що це відмінний подарунок мамі, сестрі, доньці на день народження, 8 березня, новий рік і будь-яке інший свято! І чоловіки, подумайте, може, перш ніж дарувати ще одну пару сережок, варто купити шкатулку під коштовності, що б їх було куди покласти?

Красива декоративна скринька для прикрас - це не просто інструмент для наведення порядку серед Ваших ювелірних виробів, це модний і стильний акцент у декорі Вашої кімнати!

 

 





Оля ( 2013-09-16 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Взяла себе, так как большая любительница сережек, ни колец, ни цепочек, а для сережек брала  :) Довольна очень, серьги с застежкой повесила по бокам, гвоздики хорошо лягли в отдел для колец, все остальное разбросала по ячейкам внутри. Цвет брала кофейный, как наиболее нейтральный.
Відповісти
Скринька для коштовностей «Тріумф»
Скринька для коштовностей «Тріумф»