Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Сонце»

Код товару: 1001039

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сьогодні в боротьбі з різними захворюваннями дихальної системи застосовуються не тільки ліки, а й народні засоби. Особливо це стосується дітей, адже батьки прагнуть якомога рідше використовувати медикаменти під час лікування свого чада.
Дбайливо впливати на дитячий організм при таких захворюваннях, як ГРЗ чи бронхіт, дозволяють багаторазові сольові грілки. Вони активуються натисканням кнопки, що знаходиться в сольовому розчині. Той, в свою чергу, кристалізується і випромінює тепло до + 54 ° С. Крім того, дані пристрої абсолютно не вибагливі у догляді. Після використання таку грілку в ганчірковому матеріалі достатньо всього лише прокип'ятити в гарячій воді 15 хвилин, щоб сіль знову стала сольовим розчином.

Сольові грілки для дітей - це безпечні джерела тепла, які легко замінять звичні всім гірчичники.

Вони не тільки благодійно оздоровлюють дітей, але і можуть використовуватися як яскрава дитяча іграшка. Більш того, сольова грілка може експлуатуватися і як холодний компрес, який прикладають до місць травм. Для цього її всього лише потрібно помістити в морозильну камеру на півгодини.
Подбайте про здоров'я своєї дитини! Обов'язково купіть яскраву і корисну сольову грілку в інтернет-магазині «Саме То»! Даний виріб здатний працювати протягом 30 хвилин, має компактні розміри - 17 × 16 см, і важить всього 240 г.





София ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Удобная и практичная вещь, жаль что раньше о них не знала! Значительно облегчили нам процедуры выгревания!

Відповісти
Виктория ( 2015-10-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Більше 12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Уже не первый год пользуюсь солевыми грелочками этой фирмы. Качество отличное. Служат долго. Рекомендую, особенно молодым мамам.
Відповісти