Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Порося»

Код товару: 1001304

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дитяча сольова іграшка-грілка «Порося» незамінна при лікуванні маленьких дітей

Кожна мати знає, як важко змусити дитину лікується: відразу починаються капризи, сльози і крики. Не дивно, якщо згадати наскільки похмуро виглядають грілки старого зразка або мішечки з підігрітою сіллю, вони просто можуть налякати малюка. Тому, компанія Дельта терм, розробила спеціальні грілки для дітей у формі тваринок, в тому числі, сольову грілку (аплікатор) «Порося». Грілка іграшка значно спростить процес прогрівання спинки, животика, вух або грудної клітки у малюка при застудах, оскільки лікування перетворюється на цікаву гру. Також, тепло, котре йде від сольового аплікатора, заспокоює і допомагає швидше заснути.

Сольова грілка для дітей «Порося» не вимагає особливих знань по експлуатації

Потрібно просто злегка перегнути пружинку-активатор і грілка почне нагріватися, шляхом кристалізації сольового розчину всередині. Таким чином, грілку можна використовувати до 1000 разів! Повернути в початковий стан сольовий аплікатор також просто: оберніть матерією і прокип'ятіть його у воді десять хвилин.

Щоб використовувати дитячу сольову грілку для охолодження, забоїв наприклад, потрібно потримати її десять хвилин у холодильнику (не в морозильній камері, інакше доведеться відігрівати її до кімнатної температури).

Соляна грілка - характеристики:

  • розмір - 15х13см
  • вага - 250г
  • час прогріву - 35-40 хвилин.

Завантажити інструкцію до сольових грілок, Word





света ( 2016-04-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
нет

Переваги:
Удобно, просто, полезно

Коментар:
Мы просто в восторге от нашего поросенка, и каждый раз при использовании солевой грелки мы все больше и больше радуемся полезности и удобству от нашей покупки.
Відповісти