Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Слайсер-овочерізка спіральна механічна Stainless Steel Potato Slicer

Код товару: 1002607

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Слайсер-овочерізка спіральна механічна Stainless Steel Potato Slicer спростить процес готування кожної господині, допоможе урізноманітнити меню сім'ї красивими і смачними стравами.

Механічна овочерізка урізноманітнить Ваші домашні страви

Вашим близьким набридла картопля у вигляді пюре або смажена, тоді скористайтеся слайсером, і картоплю реально буде приготувати в формі спіралі як чіпси! Використовувати прилад можна для нарізки всіх видів овочів і фруктів, за допомогою нього Ви отримаєте не тільки інгредієнти для звичних страв в незвично новому вигляді, але і прикраси для святкових частувань. Нарізка відбувається за допомогою використання кільцеподібної форми на шампур, товщина порізаного овоча складе всього 2 мм, що представляє собою ідеальний розмір для його готування у фритюрниці.

Що являє собою слайсер-овочерізка Stainless Steel Potato Slicer

Слайсер-овочерізка - це зручний кухонний прилад, під час його використання він надійно кріпиться до столу завдяки присосці, що розташована знизу. Лезо, яке безпосередньо розрізає овочі, дуже гостре, тому скибочки в результаті вийдуть рівними і однаковими за лічені секунди. Як бачите, процес нарізки буде комфортним і не забере багато сил і часу. Крім того, після використання слайсер легко миється, а завдяки своїм компактним розмірам і лаконічному дизайну він ідеально впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Якщо ваші діти відмовляються від прийому здорової їжі, зробіть її апетитною на вигляд за допомогою слайсера. Овочі та фрукти незвичайної форми виглядають смачно і яскраво, тому їх гарантовано захоче з'їсти навіть самий вибагливий малюк.

Купити спіральну механічну слайсер-овощерізку Stainless Steel Potato Slicer можна в якості подарунка коханій дівчині, дружині чи мамі в нашому інтернет-магазині прямо сьогодні. Будь-яка жінка зрадіє такому сюрпризу, адже тепер у неї є шанс урізноманітнити асортимент улюблених страв сім'ї.

Спіральна механічна​ овочерізка, комплектація:

  • слайсер;
  • леза - 2 шт .;
  • ручка;
  • гайка;
  • картонна коробка.





Лена ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Корисна річ, їмо тепер не шкідливі чіпси)

Відповісти
Мария ( 2018-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
давно искала такую штуку. дешевле всего увидела только здесь. теперь сами готовим чипсы!

Відповісти
Слайсер-овочерізка спіральна механічна Stainless Steel Potato Slicer
Слайсер-овочерізка спіральна механічна Stainless Steel Potato Slicer