Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна сумка-бочонок Converse All Star Конверс

Код товару: 1001926

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Форма: бочонок
  • Матеріал: поліестер
  • Колір: синій, сірий, чорний, коричневий (наявність кольору уточнюйте у менеджера)
  • Размір: 42х20х20 см.

 

Універсальна сумка-бочонок через плече «Converse All Star»

Молоді люди сьогодні віддають перевагу активному способу життя, який обов'язково включає в себе спортивні тренування. А, як Вам відомо, для відвідування спортзалу необхідні не тільки зручний одяг і взуття, а й містка, компактна і в той же час легка спортивна сумка, в якій можна буде носити всі необхідні для занять речі. Саме тому наш інтернет-магазин пропонує Вашій увазі шикарну спортивну сумку-бочонок «Converse All Star», яка є універсальним варіантом, адже використовувати її можна не тільки для походів в спортзал, але і для туристичних поїздок, подорожей і просто переїздів. Вона дуже зручна в перенесенні і досить містка. Хоч сумка і виглядає компактно, вона здатна вмістити в себе багато корисних речей.

Легка, міцна та надійна 

Сумка-бочонок «Converse All Star» виконана з легкого, водонепроникного і в той же час міцного матеріалу, тому вона прослужить Вам протягом тривалого періоду часу, і гарантовано вбереже всі речі від вологи під час дощової погоди або снігопаду. Сумка має одне загальне велике відділення і доповнена зручним ремнем через плече. Всередині є кілька кишень, в яких можна зберігати дрібні предмети, гроші, документи, ключі.

Купуйте сумку-бочонок «Converse All Star» в нашому інтернет-магазині, і Ваші походи в спортзал стануть ще більш комфортними!

 





Спортивна сумка-бочонок Converse All Star Конверс
Спортивна сумка-бочонок Converse All Star Конверс