Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дорожня сумка на колесах - валіза дорожня, чорного кольору Calpak

Код товару: 1007276

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Будь-яка поїздка просто не обійдеться без такого важливого аксесуара, як дорожня сумка або валіза!

Багато мандрівників рекомендують зупинити свій вибір на сумці-валізі, що зібрала в собі всі переваги. Дана сумка досить стійка до подряпин, вологостійка (завдяки особливому просоченню) і легка. М'якість матеріалу, з якого виготовлена спортивна сумка-валіза на коліщатках дозволяє вмістити більшу кількість багажу завдяки вбудованим в сумку додатковим зовнішнім кишеням, що дозволяють вмістити в себе в поїздку. Плюсами такого виробу також є висока якість, довговічність і міцність. Вона не вимагає особливого догляду і витримує досить велику вагу.

Завдяки вбудованим коліщаткам і висувній компактній ручці, таку сумку можна сміливо перевозити по дорозі. При необхідності, ручку можна заховати і сумку повісити просто на плече.

Ручки сумки зроблені з щільної тканини, а саме зі шкірозамінника і оснащені затискачем на кнопці, для зручного використання висувної ручки. Такий матеріал неодмінно підходить для довгої експлуатації. Знайти висувну ручку можна в потаємній кишені сумки-валізи. Матеріал, з якого виготовлена сумкам - поліестер. Сам дорожній аксесуар цілком місткий і при цьому має зручні габарити, а саме: довжина - 54 см; ширина 29 см; висота - 30 см. Ручка висотою 50 см ідеально підійде для людини з ростом від 160 см і вище. Без речей сумка важить 1,8 кг.

Якщо Ви плануєте купити дорожню сумку на колесах, рекомендуємо озброїтися наведеними особливостями і перевагами даної моделі і зупинити свій вибір саме на ній. Така річ прослужить не в одному поході і подорожі.

Характеристики дорожньої сумки на колесах:

  • Матеріал: поліестр;
  • Розмір: довжина - 54 см; ширина 29 см; висота - 30 см;
  • Колеса: гумові;
  • Висота ручки: 50 см;
  • Колір чорний;
  • Вага: 1,8 кг.





Дорожня сумка на колесах - валіза дорожня, чорного кольору Calpak
Дорожня сумка на колесах - валіза дорожня, чорного кольору Calpak