Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна сумка для тренувань і подорожей BBAD

Код товару: 1001569

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики сумки BBAD:

  • Матеріал: Льон - 50%, бавовна - 50%;
  • Розмір: 55х35х35 см;
  • Колір: Сірий з чорними вставками і ручками.

Відвідуючи фітнес клуб або спортзал, хочеться виглядати на всі сто! І це стосується не тільки брендового тренувального костюма, але також аксесуарів. Спортивна сумка BBAD, яку ми із задоволенням представляємо на сайті нашого магазину, відповідає найсучаснішим уявленням про зручні, стильні і функціональні речі. Незалежно від того, чим ви займаєтеся - йогою, тренуваннями в тренажерному залі або бойовими мистецтвами, спортивна сумка BBAD стане відмінним супутником для людей, які обрали для себе активний спосіб життя. Сумка містка, але при цьому зручна у використанні.

Основні переваги спортивної сумки BBAD:

  • Крім того, що в сумці легко поміститься одяг, взуття та аксесуари, всі ці речі не помнуться завдяки продуманій будові сумки і її містким об"ємам.
  • Бічні кишені - додаткове місце для шейкера, пляшки з водою або ємності зі спортивним харчуванням. Це дозволить не забруднити вміст сумки при випадковому пошкодженні тари з рідинами або їжею.
  • Щільний і якісний матеріал, з якого виготовлена сумка - запорука її міцності, довговічності і високих зносостійких якостей.
  • Форма сумки ергономічна, що дозволяє зручно розташувати її на плечі або в руці.
  • Матеріал виконаний з добре вентильованої основи, це перешкоджає накопиченню бактерій, появі затхлого, неприємного запаху на речах.

Сумку BBAD можна використовувати і як дорожній аксесуар - складати речі та продукти харчування, необхідні в дорозі. Ще один важливий плюс сумки - простота в догляді, її можна прати в машині на делікатному режимі або вручну. Колірна гамма сумки стримана і благородна, відмінно гармонує з будь-яким одягом і взуттям.

 





Спортивна сумка для тренувань і подорожей BBAD
Спортивна сумка для тренувань і подорожей BBAD