Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пляшка для води та напоїв My Bottle (Май Боттл), 420 мл

Код товару: 1002149

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Скляна пляшка My Bottle (Май Боттл) - це найпоширеніший аксесуар на сьогоднішній день

З даними ємностями для пиття можна зустріти як дітей, підлітків, так і дорослих в будь-якому місці - в громадському транспорті, на вулиці, в спортзалі і т.д. До речі, дана пляшка є і в скляному варіанті, і в пластиковому. Але якщо в пластиці цей аксесуар вже здобув усесвітню популярність, то в склі ще тільки починає залучати нових прихильників. У чому ж різниця? Звичайно, скляний варіант має масу своїх переваг. По-перше, новинка характеризується більш міцним корпусом. По-друге, пляшка закривається завдяки кришці, що виконана зі сталі і закручується, як гвинт. По-третє, дизайн виробу злегка відрізняється за формою і вище згаданою кришкою від попереднього пластикового варіанта.

Продуманий дизайн та ергономічна форма My Bottle

На скляній пляшці так само є спеціальний напис My Bottle, який нанесений на поверхню незмивним чорнилом. Її можна мити, використовуючи миючі засоби, і зовнішній вигляд ємності залишиться колишнім. До речі, скло тут термостійке, тобто йому не загрожують пошкодження під час наливання теплих напоїв. Кришка щільно фіксується, тому рідина не витікає і не забруднить сумку, рюкзак, в якій Ви будете носити пляшку. Форма ємності дуже зручна, її комфортно носити навіть просто в руці. Ну і найголовніший плюс даного аксесуара - він не шкодить екології. Всі ми знаємо, що скло піддається переробці і на відміну від пластику воно не засмічує нашу планету.

Купуйте скляну пляшку My Bottle 420 мл і відчувайте себе завжди стильно і модно, де б Ви не знаходилися. А якщо Ви не знаєте, що подарувати людині, у якої все є, піднесіть йому пляшку Май Боттл. Цей аксесуар обов'язково припаде до смаку кожному, та й ціна його більш ніж доступна.

 

Характеристики скляної пляшки My Bottle:

  • Метерыал: високоякісне термоскло.
  • Обсяг: 420 мл.
  • Кришка: металева з силіконовим ущільнювачем.
  • Висота пляшки: 210 мм;
  • Діаметр: 70 мм;
  • Вага: 345 г.





Пляшка для води та напоїв My Bottle (Май Боттл), 420 мл
Пляшка для води та напоїв My Bottle (Май Боттл), 420 мл