Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Сумка-мішок для зберігання змінного взуття

Код товару: 1002537
Опис

Ви до сих пір зберігаєте взуття в картонних коробках? Це вкрай непрактично, так як коробки займають багато місця в шафі. Найкраще для цього підійде сумка-чохол для зберігання взуття. Він захистить взуття від пилу і бруду і дозволить компактно укласти в шафу або ящик безліч пар взуття.

Сумка-чохол - кращий спосіб зберігання взуття

Сумка-чохол для взуття зроблена з щільного матеріалу, який пропускає повітря, але перешкоджає проникненню всередину пилу, комах, шкідливих мікроорганізмів, спор цвілі. Вона щільно закривається за допомогою застібки-блискавки. Ви можете бути впевнені, що під такий надійним захистом Ваше шкіряне, замшеве, тканинне взуття буде знаходитися в відмінному стані до наступного сезону.

Кожна сумка-чохол має прозору вставку з м'якого пластику. Так що Ви будете відразу бачити, в якому чохлі яка пара знаходиться і не витрачати зайвого часу на пошуки необхідної пари туфель.

Сумка-чохол ідеальна для транспортування взуття

Відправляєтеся в поїздку або збираєтеся в спортзал чи басейн? Забудьте про стандартні пластикові пакети. У сумці-чохлі Ваше взуття займе мінімум місця в спортивній сумці або валізі і не забруднить інші речі. У такому чохлі можна навіть носити мокрі після відвідування басейну шльопанці, не побоюючись, що вода, яка з них стікає, намочить інші речі.

Сумка-чохол має невелику тканинну ручку, за яку зручно носити її просто в руках.

 

Характеристики:

  • Матеріал: поліестер
  • Прозоре пластикове віконце
  • Тканинна ручка
  • Тип застібки: блискавка
  • Розміри (Д х Ш х В): 34 х 11 х 13 см
  • Колір: чорний, коричневий, салатовий, рожевий (наявність кольору уточнюйте при замовленні)

Товар поставляється в целофановому пакетику, без упаковки





Сумка-мішок для зберігання змінного взуття
Сумка-мішок для зберігання змінного взуття